Voordelen

Wil je ook deel uitmaken van onze bruisende vrouwenvereniging? Sluit je nu aan en geniet vele voordelen.

 

Topkorting op de volledige collectie van BergHOFF

BergHOFF, dat staat voor potten en pannen van de bovenste plank. Koken, blancheren, grillen, stomen, braden of wokken: in dit stevige gerief til je het niveau van je kookkunsten nét nog een streepje hoger! En dan hebben we het nog niet eens gehad over het prachtige servies, de vlijmscherpe messen en onmisbare keukenhulpjes.

Alles, maar dan ook alles op hun mooie website scoor jij als KVLV-lid nu met maar liefst 40% korting!

Speciaal KVLV-tarief:

 • Bestel de hele online collectie van BergHOFF met 40% korting via www.myberghoffvoucher.be.
 • Gebruik de kortingscode BECVQU54 bij het aanmelden op de webshop.
 • Deze actie is enkel geldig via de webshop van BergHOFF tot en met 31/12/2019.

 

Kookbijbel tegen stuntprijs

Al meer dan 90 jaar is Ons Kookboek een topper op de keukenplank. Wat begon als een eenvoudig kookboekje evolueerde naar een kookbijbel met maar liefst 1.892 recepten - en die komen al lang niet meer enkel uit grootmoeders keuken. Farfalle met savooikool, portobelloburgers met groentefrietjes, zelfgemaakte pickles en ga zo maar door. Kortom, een ideale mix van vertrouwde én verrassende smaken die je doen watertanden.

Vanaf 1 april verwennen we onze leden met een megakorting op ons kroonjuweel! Terwijl de winkelprijs van Ons Kookboek € 34,95 blijft, verlagen we de prijs voor KVLV-leden naar € 15 (+ verzendkosten), een stuntprijs!

Hoe bestel je? Via je lokale groep of op kvlv.be/webwinkel.

 

Verlengde beursactie: KVLV-uitgaven 2+1 gratis!

Onze mooie thema-uitgaves met hardcover tik je normaal gezien op de kop voor € 10 in plaats van € 14,95.

Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair lanceerden we een mooie extra actie: als je twee boeken kocht, kreeg je er één gratis bovenop. Dat zijn dus drie boeken voor amper 20 euro! Om jullie te verwennen, verlengen we deze actie nog tot eind mei 2019. Sla dus nog snel je slag!

Let op: bestellen kan enkel via mail aan kvlvwinkel@ons.be. Vermeld je naam en lidnummer met daarbij de code promo VMV en de 3 titels van de boeken die je wilt ontvangen. Schrijf het exacte bedrag over op IBAN-nummer BE29 7300 0410 0264 van KVLV-ID met vermelding van je naam en je ontvangt je bestelling in de bus. De verzendkosten bedragen € 3.

 

3 kortbijbestemmingen met KVLV-korting i.s.m. TUI

Uitwaaien aan de Belgische kust, genieten van de rust in Twente of bootje varen op de Rijn. Trek er een weekendje opuit met KVLV en TUI en profiteer van scherp geprijsde aanbiedingen.

 • Oostende - Hotel Europe - 3 nachten in kamer met ontbijt - vanaf € 111 p.p. (i.p.v. € 201)
 • Nederland, Twente - Resort Bad Boekeloo - 3 nachten in halfpension - vanaf € 146 p.p. (i.p.v. € 234)
 • Duitsland - Hotel Maritim Königswinter - 3 nachten in halfpension - vanaf € 185 p.p. (i.p.v. € 324)

Boek voor eind april bij je reisagent met de kortingscode ‘19KVLV20’ of via www.tui.be/kvlv: voeg de kortingscode 19KVLV20 toe op het einde van je reservering (klik op 'Heb je een kortingscode') en grijp je korting!

 

Sporten bij Sportoase met KVLV-korting

Maak je sportieve voornemens waar bij Sportoase! KVLV-leden kunnen genieten van 20% korting op alle 3 en 12 maanden abonnementen en op beurtenkaarten. Bovendien betaal je bij het afsluiten van een abonnement slechts € 55 activeringskosten i.p.v. € 80.

 • Korting op vertoon van identiteitskaart en KVLV-kaart.
 • Korting is niet van toepassing voor dans- en zwemschool.
 • Korting is niet van toepassing voor zwembeurten of zwemkaarten.
 • Korting is niet cumuleerbaar.
 • Na afloop van het abonnement of de beurtenkaart kun je van dezelfde tarieven genieten op vertoon van identiteitskaart en KVLV-kaart.

 

Goedkoper op kamp met Idee Kids vzw

Het blijft een uitdaging om vakanties te overbruggen. Gelukkig wordt het aanbod kampen steeds gevarieerder. Idee Kids vzw organiseert kampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar op 30 verschillende kamplocaties. Denk aan een maffe meidenkamp, cowboys en indianenkamp, virtual realitykamp ...

Als KVLV-lid geniet je van € 7 korting per kind per kamp. Vanaf het tweede kind ontvang je € 10 gezinskorting (op dezelfde locatie in dezelfde kampweek).

Dat doe je zó:

 • Ga naar www.ideekids.be.
 • Maak je keuze en klik op ‘schrijf je in’.
 • Bij Partnerkorting kies je voor KVLV (ONS groep)
 • Bij code vul je KVLVONSGROKIDS in.
 • Daarna klik je op volgende. Klaar!

 

Gratis ritten bij Blue bike

Lunchmeeting, opleiding, citytrip of familiebezoek? Om de laatste kilometers tussen je trein-, tram-, of busstation en je eindbestemming te overbruggen, kun je rekenen op Blue-bike! Je vindt de blauwe stadsfietsen op ruim 60 plaatsen in heel België.

Neem nu een abonnement en krijg er dankzij KVLV twee gratis ritten bovenop! Voer hiervoor de code ikwilfietsenmetkvlv in via www.blue-bike.be/nl/kvlv.

 

Start to Sleep

In het decembernummer (2018) van Vrouwen met vaart kon je lezen hoe slaapexperte Annelies Smolders slechte slapers op de goede weg helpt. KVLV-leden krijgen 10% korting op de online slaapcoaching van Start to Sleep, in december 2018 en heel 2019.

Wanneer je een coaching aanvraagt op www.starttosleep.be kun je de kortingscode KVLV1819 ingeven. Het systeem vraagt vervolgens automatisch naar je lidmaatschapsnummer.

 

Crea-materiaal bij De Banier

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting. Ideaal om wat je leert in een workshop, thuis verder te zetten!

 

 

 

 

Het Moment

Een interessante, unieke én lekkere uitstap? Welkom in Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode! Ontdek het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij. Degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas in de rustgevende omgeving van de abdij.

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel van Het Moment (bier, kaas, brood, perperkoek en speculaas) op vertoon van je KVLV-lidkaart.

Waar: Abdijstraat 1, 3271 Averbode

Contact: 013/69 99 34, info@averbodemoment.be

Meer info: averbodemoment.be

 

Voordelen voor jou

Met je KVLV-kaart heb je altijd een voetje voor!

 

Iedereen is welkom op onze workshops, cursussen en andere KVLV-belevenissen. Voor jou is deelnemen extra voordelig! Ben je actief in de land- en tuinbouw, dan krijg je extra aandacht en vorming via KVLV-Agra.

Je krijgt 10 keer per jaar ons trendy magazine 'Vrouwen met vaart' in je bus, boordevol boeiende lectuur en allerlei lezersvoordelen.

Onze boeken en uitgaven met het gekende KVLV-kwaliteitslabel bestel je aan een sterk verminderde prijs.

Op onze website of in ons magazine Vrouwen met vaart vind je regelmatig interessante voordelen en wedstrijden, aangeboden door onze commerciële partners.

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting.

Ons, waarvan KVLV, Vrouwen met vaart deel uitmaakt, biedt professionele dienstverlening rond mantelzorg, thuiszorg, kinderopvang, woningaanpassing, huidhoudhulp, groen zorg,... Een antwoord op jouw vragen uit eigen huis!