Voordelen

Wil je ook deel uitmaken van onze bruisende vrouwenvereniging? Sluit je nu aan en geniet vele voordelen.

 

Met korting naar Giselle - Ballet Vlaanderen

Akram Khan wist één van de grootste romantische balletten uit de geschiedenis te vertalen naar deze tijd. Hij zoomt in op het lot van meisjes zonder papieren die in een illegaal circuit verstrikt zitten. Actuele thema's gevat in een klassieker die toch trouw blijft aan het verhaal. Khans Giselle, met indrukwekkende decors en kostuums, werd na de creatie door het English National Ballet overladen met lof en prijzen. Een must see!

Waar & wanneer:

  • Opera Gent: do 11/10, di 16/10, woe 17/10, vr 19/10, za 20/10, zo 21/10, woe 24/10
  • Opera Antwerpen: do 1/11, vr 2/11, za 3/11, zo 4/11, di 6/11, woe 7/11, do 8/11, vr 9/11, za 10/11

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 15% korting op de standaardprijzen met de kortingscode FemmeGiselle1819. 
Je kunt de code ingeven nadat je bent ingelogd, in het scherm 'uw bestelling', vlak voor je gaat betalen.

Standaardprijzen tickets: cat. 1: € 70 - cat. 2: € 60 - cat. 3: € 43 - cat. 4: € 35 - cat. 5: € 27 - cat. 6: € 20
Op vrijdag, zaterdag en zondag geldt er een toeslag van € 3 op de standaardprijzen.

Tickets: via www.operaballet.be/giselle of 070 22 02 02

 

Cultuur opsnuiven in Luik

Dat doe je dankzij KVLV helemaal gratis! Op vertoon van je KVLV-lidkaart krijg je bij de balie van de toeristische dienst van Luik een museumpass cadeau ter waarde van € 23,50. Deze pass geeft gratis toegang tot de permanente collectie van vijf Luikse musea. Wil je ook de tijdelijke tentoonstellingen bezoeken? Dan betaal je een supplement bij het museum in kwestie.

Het museum voor Schone Kunsten La Boverie heeft een partnerschap met het Louvre; in Le Grand Curtius bestudeer je archeologie, de Middeleeuwen, moderne kunst, wapens en glaskunst; het Ansembourg museum in een elegante patriciërswoning toont alles over sierkunst; het Grétry museum is het geboortehuis van de gelijknamige muzikant en het Museum van de verlichting werpt een licht op het hele scala, van de Romeinse olielampen tot onze elektrische spaarlampen van de laatste generatie.

Dit aanbod is geldig tot eind maart 2019.

Contact: Maison du Tourisme du Pays de Liège, Quai de la Goffe 13, 4000 Luik. Alle dagen open van 9 tot 18 uur. Tel 04/221 92 21, info@visitezliege.be, www.visitezliege.be

 

Word een leading lady!

De charismatische Assita Kanko wil meer vrouwen aan de top helpen en daarvoor sprak ze met tien invloedrijke voortrekkers uit Europa, Afrika, de VS en Japan. Ze formuleerden boeiende en inspirerende antwoorden op grote vraagstukken zoals deze: hoe zet je je als vrouw op de kaart? Hoe bouw je je ideeën uit tot succesvolle projecten? Hoe recht je de rug na een mislukking? Hoe combineer je werk en gezin? Hoe grijp je de kansen die diversiteit biedt?

Haar boek is een must voor alle vrouwen met ambities, en dankzij KVLV is het het jouwe tegen een voordeeltarief.

Speciaal KVLV-tarief:

  • Bestel Leading Ladies met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux) via www.lannoo.be/leading-ladies-0.
  • Gebruik de kortingscode kvlvladies in je winkelmandje.
  • Deze actie is enkel geldig via de webshop van Lannoo tot en met 31/12/2018. Op = op.
  • Let op: houd de website in de gaten voor de publicatiedatum. De korting is geldig van zodra het boek effectief in de rekken ligt.

 

Het Moment

Een interessante, unieke én lekkere uitstap? Welkom in Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode! Ontdek het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij. Degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas in de rustgevende omgeving van de abdij.

Speciaal KVLV-tarief: geniet van 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel van Het Moment (bier, kaas, brood, perperkoek en speculaas) op vertoon van je KVLV-lidkaart.

Waar: Abdijstraat 1, 3271 Averbode

Contact: 013/69 99 34, info@averbodemoment.be

Meer info: averbodemoment.be

 

Voordelen voor jou

Met je KVLV-kaart heb je altijd een voetje voor!

 

Iedereen is welkom op onze workshops, cursussen en andere KVLV-belevenissen. Voor jou is deelnemen extra voordelig! Ben je actief in de land- en tuinbouw, dan krijg je extra aandacht en vorming via KVLV-Agra.

Je krijgt 10 keer per jaar ons trendy magazine 'Vrouwen met vaart' in je bus, boordevol boeiende lectuur en allerlei lezersvoordelen.

Onze boeken en uitgaven met het gekende KVLV-kwaliteitslabel bestel je aan een sterk verminderde prijs.

Op onze website of in ons magazine Vrouwen met vaart vind je regelmatig interessante voordelen en wedstrijden, aangeboden door onze commerciële partners.

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting.

Ons, waarvan KVLV, Vrouwen met vaart deel uitmaakt, biedt professionele dienstverlening rond mantelzorg, thuiszorg, kinderopvang, woningaanpassing, huidhoudhulp, groen zorg,... Een antwoord op jouw vragen uit eigen huis!