Digitale media

KVLV-Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes van KVLV, interessante voordelen en leuke tips. Schrijf je hier in op onze digitale KVLV-Nieuwsbrief. Je ontvangt de KVLV-Nieuwsbrief dan regelmatig in je mailbox.

Agr@zine

Ben je landbouwster of tuinierster? Ontvang alle informatie over KVLV-Agra in je mailbox. Schrijf je hier in op Agrazine.

   Creatieve blog 'Zo gemaakt!'            

Ontdek leuke ideetjes en nieuwe dingen op onze creatieve blog 'Zo gemaakt!'. Je vindt er inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. Neem een kijkje op http://zogemaakt.kvlv.be

Trias-KVLV blog 'Solidaire vrouwen met vaart'

Lees op de blog www.triaskvlv.net hoe KVLV zich inzet voor plattelandsvrouwen in Brazilië en Guinee. Bovendien vind je er leuke Trias-activiteiten en ontdek je hoe je je kan engageren voor de vrouwen in het Zuiden.

KVLV op Facebook

Blijf op de hoogte over de nieuwtjes, activiteiten en acties van KVLV op Facebook. Vind onze pagina leuk en zet een berichtje, een verslagje van een activiteit of een leuke foto op onze Facebookpagina.

KVLV op Twitter

Volg KVLV op Twitter. Ontvang onze berichtjes, beantwoord ze, stuur ze door of plaats zelf een leuk berichtje over KVLV op Twitter.

Foto’s op Flickr

Bekijk een overzicht van onze foto's op Flickr. Opgelet: sommige foto’s hebben een copyright ©. Je mag ze dus bekijken en eventueel downloaden voor eigen gebruik (bv. als screensaver op je computer) maar ze niet op je website of op je Facebookpagina zetten.

Filmpjes op YouTube

Filmpjes van KVLV vind je op het kanaal van Groep KVLV op YouTube. Als je 'KVLV' in het vakje 'Zoeken' op YouTube typt, dan verschijnen er nog tal van filmpjes over KVLV die surfers hebben opgeladen.

OnsTv

Bekijk op OnsTv allerlei reportages van KVLV en geef je reactie. Je kunt OnsTv bekijken op PlattelandsTv op kanaal 22 van Telenet.              

 

Maak je eigen e-mailadres aan

Wil je graag een persoonlijk e-mailadres? Maak bijvoorbeeld via Hotmail of Gmail snel en kosteloos een eigen e-mailaccount aan.

 

Heb je graag instructies? Bekijk dan 
de handleiding voor Hotmail of
de handleiding voor Gmail. En volg de stappen om je eigen e-mailadres aan te maken.