Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

26
Ons Kookboek
Ben je creatief met voeding? Dan mag deze vernieuwde versie niet ontbreken in je keuken! Ons Kookboek®, de kookbijbel van Vlaanderen is vernieuwd!
24
Pimpen met papier

De cursus Pimpen met papier staat vanaf dit jaar op het creatieve programma van onze KVLV activiteiten.

22
Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten
De exentrieke mannen Arne en Carlos zijn geen onbekenden meer in de wereld van het breien. Ze hebben al verscheidene boeken op hun palmares staan. Met hun nieuwste uitgave 'Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten' trekken ze de tuin in.
18
Bloemencupcakes
Samen plezier maken. Cupcakes waarvan je blij wordt! Te bewonderen en workshops op de stand Groep KVLV, 'Goed Gevoel Ladies Fair' in Flanders Expo Gent op 19, 20 en 21 april 2013.
17
Hof & Huis
Ga je inspireren op Hof en Huis. Tijdens het 3e weekend van mei is Torhout traditioneel 'the place to be'. Meer dan 140 exposanten verwelkomen je op de 20e editie van de succesvolle tuin-, interieur- en lifestylebeurs. De beurs gaat door in één van de mooiste en meest romantische parken van het land.
Pagina 63 van 68Eerste   Vorige   58  59  60  61  62  [63]  64  65  66  67  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring