Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

08
Poppenhuis en miniaturenbeurs
06
Bloemencupcakes 'Ladies Fair'
Een streling voor vele ogen en gelukkige deelnemers aan onze workshop 'bloemencupcakes' tijdens de Ladies Fair. Hier zijn ze dan... de 'Ladies Fair cupcakes' van Gent. Een prachtig resultaat met weinig materiaal en herbruikbaar! En... een leuk moederdagcadeau!
03
Gekleurde margrieten

Laat de zon maar schijnen! Zelfs dan breien de echte breisters door! Deze onderzetter in de vorm van een grote gekleurde margriet hebben we gespot in 'Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten'. Met het boek lieten we jullie in een eerder bericht al kennismaken en ... je kunt er zelfs een winnen!

30
Tuindagen van Beervelde
De lente is in het land! De Tuindagen van Beervelde is de mooiste én de belangrijkste buitenbeurs van België op 10, 11 en 12 mei. Zin om te gaan? We geven inkomkaarten weg.
29
Axelle Red, fashion victim

Nog tot 2 juni 2013 presenteert het Modemuseum van Hasselt 'Axelle Red - Fashion victim'. Axelle Red kreeg carte blanche om haar verhaal te vertellen. Een verhaal over muziek en (Belgische) mode doorheen haar parcours en leven.

Pagina 62 van 68Eerste   Vorige   57  58  59  60  61  [62]  63  64  65  66  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring