Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Berichten in de categorie 'Wedstrijden'

22
Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten
De exentrieke mannen Arne en Carlos zijn geen onbekenden meer in de wereld van het breien. Ze hebben al verscheidene boeken op hun palmares staan. Met hun nieuwste uitgave 'Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten' trekken ze de tuin in.
17
Hof & Huis
Ga je inspireren op Hof en Huis. Tijdens het 3e weekend van mei is Torhout traditioneel 'the place to be'. Meer dan 140 exposanten verwelkomen je op de 20e editie van de succesvolle tuin-, interieur- en lifestylebeurs. De beurs gaat door in één van de mooiste en meest romantische parken van het land.
10
Uitslag wedstrijd 'Katia Triana Lux'
Het was een succes, de wedstrijd om Katia Triana Lux garen te winnen. Uit de geldige reacties, trok een onschuldige hand 10 gelukkige winnaars uit.
02
Sjaal met ruches
Sjaals, je kunt er niet genoeg hebben. Met lintgaren brei je op één avond een sjaal met ruches. We geven 10 pakketjes wol Triana Lux van Katia en aangepaste breinaalden weg zodat je zelf aan de slag kunt gaan. Indien je een breipakketje wenst laat je een bericht achter met de vermelding 'Katia Triana Lux'. Een onschuldige hand trekt de gelukkige winnaars eruit. We sluiten de wedstrijd af op 31 maart om middernacht.
26
Hartelijk welkom!

We zijn heel fier om jullie welkom te heten op onze creatieve blog. Vanaf vandaag zijn we zichtbaar voor de hele wereld.

Pagina 8 van 8Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring