Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Berichten in de categorie 'Wedstrijden'

15
Vrouwelijk talent
Ons is op zoek naar vrouwelijk talent op het platteland. Stel jezelf kandidaat of nomineer een andere vrouw met talent op het platteland.
12
Zoomigurumi
Zoomigurumi, een naam om u tegen te zeggen. Een haakboek met een bundeling van toffe amigurumi diertjes. Wij geven er 5 weg!
29
Uitslag wedstrijd 'Lancering blog'

Op 26 februari, bij de lancering van onze creatieve blog, vroegen we om creatieve tips te bezorgen. De uitslag is bekend en de winnaar wordt beloond!

10
Tribute to Kaat Tilley

Between heaven and earth, een feestelijke herdenking aan Kaat Tilley. Ze overleed op 22 juni 2012. "De dag dat de zon het hoogst in de hemel staat", meldde haar familie toen.

4 bloglezers krijgen gratis toegang tot deze herdenking. Wil je deelnemen aan de wedstrijd reageer en vertel ons iets over Kaat Tilley. De jury pikt er 4 originele reacties uit.

30
Tuindagen van Beervelde
De lente is in het land! De Tuindagen van Beervelde is de mooiste én de belangrijkste buitenbeurs van België op 10, 11 en 12 mei. Zin om te gaan? We geven inkomkaarten weg.
Pagina 7 van 8Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring