Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Berichten in de categorie 'Geschenkideeën'

20
Bloemencupcake 'Ladies Fair'
Bloemencupcake II een pracht van een creatie op de 'Ladies Fair' te Gent.
17
Hippe traktatie: konijnenkeutels
Cadeautjes geven en krijgen is tof! En je eigen pakjes maken en versieren is nog leuker! Katrien Van De Steene toont in haar boek 'Hippe traktaties' hoe je met weinig materiaal leuke, originele pakjes en lekkere traktaties maakt.
06
Bloemencupcakes 'Ladies Fair'
Een streling voor vele ogen en gelukkige deelnemers aan onze workshop 'bloemencupcakes' tijdens de Ladies Fair. Hier zijn ze dan... de 'Ladies Fair cupcakes' van Gent. Een prachtig resultaat met weinig materiaal en herbruikbaar! En... een leuk moederdagcadeau!
26
Ons Kookboek
Ben je creatief met voeding? Dan mag deze vernieuwde versie niet ontbreken in je keuken! Ons Kookboek®, de kookbijbel van Vlaanderen is vernieuwd!
18
Bloemencupcakes
Samen plezier maken. Cupcakes waarvan je blij wordt! Te bewonderen en workshops op de stand Groep KVLV, 'Goed Gevoel Ladies Fair' in Flanders Expo Gent op 19, 20 en 21 april 2013.
Pagina 8 van 9Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring