Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Berichten in de categorie 'Op stap'

08
Lifestylebeurs Byckhove

Wie inspiratie wil opdoen moet op stap gaan! In domein Byckhove te Wijnegem komt de lifestylebeurs eraan. Alles in verband met 'het betere leven' wordt gepresenteerd.

03
Goed Gevoel Ladies Fair

Maak op de Goed Gevoel Ladies Fair in Gent op vrijdag 19, zaterdag 20 enzondag 21 april 2013 kennis met talrijke workshops in het huis van Groep KVLV.  

01
Wollondilly
Wollondilly is de naam van een stijlvol winkeltje in hartje Antwerpen. Het creatieve brein achter deze naam is Ann Schrauwen. Ann recycleert op een stijlvolle manier oude gobelins.
26
Brei- en haakdag
Op 29 en 30 maart a.s. barst het MeetingDistrict in Nieuwegein (Nederland) uit haar voegen. Tijdens deze twee dagen vindt de 'Breidag en Haakdag' plaats. Een nieuw en hip evenement dat inspeelt op de trend van dit moment: breien en haken.
20
Dag van de ambachten
Ze hebben gouden handen, de ambachtslieden. Op zondag 24 maart 2013, de Dag van de ambachten openen ze hun deuren om hun kunsten te tonen.
Pagina 11 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring