Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Berichten in de categorie 'Op stap'

10
Tribute to Kaat Tilley

Between heaven and earth, een feestelijke herdenking aan Kaat Tilley. Ze overleed op 22 juni 2012. "De dag dat de zon het hoogst in de hemel staat", meldde haar familie toen.

4 bloglezers krijgen gratis toegang tot deze herdenking. Wil je deelnemen aan de wedstrijd reageer en vertel ons iets over Kaat Tilley. De jury pikt er 4 originele reacties uit.

08
Poppenhuis en miniaturenbeurs
30
Tuindagen van Beervelde
De lente is in het land! De Tuindagen van Beervelde is de mooiste én de belangrijkste buitenbeurs van België op 10, 11 en 12 mei. Zin om te gaan? We geven inkomkaarten weg.
29
Axelle Red, fashion victim

Nog tot 2 juni 2013 presenteert het Modemuseum van Hasselt 'Axelle Red - Fashion victim'. Axelle Red kreeg carte blanche om haar verhaal te vertellen. Een verhaal over muziek en (Belgische) mode doorheen haar parcours en leven.

17
Hof & Huis
Ga je inspireren op Hof en Huis. Tijdens het 3e weekend van mei is Torhout traditioneel 'the place to be'. Meer dan 140 exposanten verwelkomen je op de 20e editie van de succesvolle tuin-, interieur- en lifestylebeurs. De beurs gaat door in één van de mooiste en meest romantische parken van het land.
Pagina 10 van 12Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring