Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Ingaven voor 'Zo gemaakt!'

18
Bloemencupcakes
Samen plezier maken. Cupcakes waarvan je blij wordt! Te bewonderen en workshops op de stand Groep KVLV, 'Goed Gevoel Ladies Fair' in Flanders Expo Gent op 19, 20 en 21 april 2013.
17
Hof & Huis
Ga je inspireren op Hof en Huis. Tijdens het 3e weekend van mei is Torhout traditioneel 'the place to be'. Meer dan 140 exposanten verwelkomen je op de 20e editie van de succesvolle tuin-, interieur- en lifestylebeurs. De beurs gaat door in één van de mooiste en meest romantische parken van het land.
13
Lesgevers gezocht

We zijn op zoek naar enthousiaste freelance lesgevers voor het geven van vorming en het begeleiden van activiteiten in plaatselijke KVLV-groepen. Interesse? Reageer voor 20 april 2013.

12
Houten kast schilderen
Kriebelt het bij jullie ook zo in het voorjaar om eender wat op te knappen? Neem dit jaar het houten kastje dat nood heeft aan een nieuwe kleur eens onder handen.
10
Uitslag wedstrijd 'Katia Triana Lux'
Het was een succes, de wedstrijd om Katia Triana Lux garen te winnen. Uit de geldige reacties, trok een onschuldige hand 10 gelukkige winnaars uit.
Pagina 63 van 67Eerste   Vorige   58  59  60  61  62  [63]  64  65  66  67  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring