Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

Ingaven voor 'Zo gemaakt!'

17
Hippe traktatie: konijnenkeutels
Cadeautjes geven en krijgen is tof! En je eigen pakjes maken en versieren is nog leuker! Katrien Van De Steene toont in haar boek 'Hippe traktaties' hoe je met weinig materiaal leuke, originele pakjes en lekkere traktaties maakt.
10
Tribute to Kaat Tilley

Between heaven and earth, een feestelijke herdenking aan Kaat Tilley. Ze overleed op 22 juni 2012. "De dag dat de zon het hoogst in de hemel staat", meldde haar familie toen.

4 bloglezers krijgen gratis toegang tot deze herdenking. Wil je deelnemen aan de wedstrijd reageer en vertel ons iets over Kaat Tilley. De jury pikt er 4 originele reacties uit.

08
Poppenhuis en miniaturenbeurs
06
Bloemencupcakes 'Ladies Fair'
Een streling voor vele ogen en gelukkige deelnemers aan onze workshop 'bloemencupcakes' tijdens de Ladies Fair. Hier zijn ze dan... de 'Ladies Fair cupcakes' van Gent. Een prachtig resultaat met weinig materiaal en herbruikbaar! En... een leuk moederdagcadeau!
03
Gekleurde margrieten

Laat de zon maar schijnen! Zelfs dan breien de echte breisters door! Deze onderzetter in de vorm van een grote gekleurde margriet hebben we gespot in 'Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten'. Met het boek lieten we jullie in een eerder bericht al kennismaken en ... je kunt er zelfs een winnen!

Pagina 61 van 67Eerste   Vorige   56  57  58  59  60  [61]  62  63  64  65  Volgende   Laatste   

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring