Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

18
Women@Work: klustips behangen

Zin om te leren klussen? Mis dan zeker Women@Work niet, het leukste klusevenement, alleen voor vrouwen. Alvast enkele klustips om te behangen.

1. Het overkomt de besten: blazen in je kersverse behang. Doorprik kleine blazen met een naald. Om grote blazen te doen verdwijnen, maak je een sneetje met een cuttermes. Via deze opening kun je de overtollige lijm voorzichtig uit de blaas duwen. Dep af met een doekje.

2. Je behang knippen doe je beter een dag op voorhand. Op die manier kun je het behang uithangen zodat het minder snel terugrolt. Om te knippen, leg je de kant met het motief naar boven.

3. Om te voorkomen dat de afgeknipte behangbanen opkrullen, kun je ook een touwtje rond de behangtafel spannen en het behang daaronder stoppen.

4. Om de kans op vergissingen te verkleinen, nummer je de geknipte banen op de achterkant met potlood (balpen of stift kunnen doordrukken).  Vooral als je behang hebt gekozen met een patroon, is de volgorde van belang.

5. Komen de behangranden na het drogen los? Breng dan met een penseeltje wat nieuwe lijm aan achter de randen.

 

Copyright foto Tapetenpics

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring