Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

11
4 decoratietips

Geef een lente touch aan je woning met nieuwe woondecoraties. Zo gemaakt! ging op stap en zag mooie spullen bij Walter Van Gastel. Met deze vier decoratietips kun je direct aan de slag.

1. De trendkleur van 2014

             

Nieuw zijn deze dikbuik vaasjes en stevig transparante potjes. Koop een orchideetak in kunstzijde en knip er de bloemen af. Schik er één in een vaasje of maak een decoratieve orchideeprikker. Je bent helemaal into de trendkleur 'radiant orchid' . Daarbij geniet je uitzonderlijk lang van deze decoratie.

             

Creatie uit onze uitgave 'Zo gemaakt!'. Houd onze blog in de gaten want weldra geven we de werkbeschrijving van de orchideeprikker prijs.

 2. Lente in glas

Investeer in mooi glaswerk. Glas kan in elk interieur: het neemt de kleur van de omgeving aan. Investeer in glazen vazen, potten met deksel of kommen. Ze kunnen het hele jaar rond in het interieur prijken. Vul ze elk seizoen met passend materiaal.

                       

Bloementip: Kies een stevige cilindervaas. Koop één of meerdere potjes met mini-narcissen of voorjaarbloemen. Verwijder het potje en omwikkel de aardkluit met mos. Plaats in het glas, werk af met kwarteleitjes en enkele pluimen en laat de natuur binnen ontluiken.

3. Fris gedekte lentetafel

Ga voor een frisgroen placematje. Maak een eenvoudig bordjuweel en schik er een feloranje gerbera in. Schuif maar mee aan bij het brunchbuffet.

                      

Creatie uit onze uitgave 'Zo gemaakt!'
Lees de werkbeschrijving van deze minicreatie op onze blog.

4. Hout als naturelle accent

Hout is een blijver in het interieur: schalen, kommen, onderzetters of in combinatie met glazen stolpen.

                      

Een langblijvende decoratie: rode namaakbesjes of look alike appels als decoratie in een blankhouten schaal of onder een veilige stolp. Voor mij geen rottend fruit meer in de fruitkom met deze net-echte-maar-namaak appels en besjes. 

             

 Decoratie en groenmateriaal verkrijgbaar bij Van Gastel.

Reacties

dinsdag 22 november 2016 21:26
Dit Zijn toffe dingentjes om te maken

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring