Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

21
'Place to be'

'Pot & Papaver' te Heverlee is de 'place to be' voor elke liefhebber van stijlvolle groen- en woondecoratie. Zo gemaakt! ging een kijkje nemen.

Nathalie Heyse combineert de landelijke cottagestijl met de nieuwste trends en haar eigen creativiteit. In haar winkel vind je een unieke mix van heerlijke hebbedingen voor huis en tuin met een groene twist.

        

Dit stelde ze voor ons samen: bakvormpjes gevuld met Muscari, dit zijn blauwe druifjes, afgewerkt met mos en gebroken kwarteleitjes. Ze staan prachtig op de keukentafel. Eénmaal uitgebloeid, plant je de knolletjes in de tuin en bak je heerlijke taartjes in de vormpjes. Volgend jaar haal je de knolletjes gewoon terug binnen. Simpel de lente in huis gebracht!

Nathalie kan je ook elke maand volgen in ons maandblad 'Vrouwen met vaart'. In de rubriek 'In de tuin met Roland en Nathalie' schrijft ze een column. Daarin maakt ze eenvoudige bloemstukken met groenmateriaal uit haar tuin.

Op zondag 30 maart 2014 kan je haar aan het werk zien op de Goed Gevoel Ladies Fair beurs te Gent.

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring