Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

17
Interieurtrend 2014

Ken jij de laatste interieurtrends al? Volgens Boss paints moet het allemaal niet te stijf en te strak. 'Pure & Honest' dat is hun slogan dit jaar!

Muren in white sense (WE M13), accentmuur achter sofa in soft grey (WE T50).

 

Het zijn details en de persoonlijke touch die het hem doen: een vintagelamp en bijzettafeltje die je kocht op de rommelmarkt bespoten met koperverf en fluo-accenten als speelse eyecatchers. Muren in off white (WE M13 white sense) en green tambourine (WE M61)

 

Speelse elementen verfrissen je geest. Fluo schudt wakker en kleur pept op. Basiskleur zuiver wit (01), gele accentkleur yellow submarine (WE Y 37).

Een interieur ook met eerlijke materialen zoals hout, keramiek, koper en kalkverf voor een warm gevoel en om fijne momenten te beleven met mensen die je het liefst ziet. Muur in kalkverf white sense (WE M13), een decoratieve verftechniek met autenthiek look waardoor een zacht licht- en schaduwspel wordt gecreëerd.

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring