Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

23
Errata Ons Breiboek

In de loop van het voorbije jaar verzamelden we opmerkingen en suggesties die  jullie, gebruikers van Ons Breiboek, ons bezorgden. Hartelijk dank hiervoor!

Ondertussen ligt de zevende druk bij de drukker. Bij elke herdruk werden de opmerkingen die we kregen verwerkt. We bundelden nu alle correcties, verduidelijkingen en aanvullingen in een pdf. Voor iedereen die fan is van Ons Breiboek. 

Reacties

vrijdag 17 januari 2014 6:31
Ik heb nog een foutje gevonden in het breiboek van een kennis. Ik weet niet welke druk ze heeft, maar in de beschrijving van de poncho met ajourmotief, pagina 518 ontbreekt twee maal een tussenstreepje in het ajourmotief.

moet zijn:
1 av - 1 omsl r - 1 mi overh r nr lks - 1 mi sambr nr rts - omsl -STREEPJE- av - 2 r - 1 av - 1 omsl r - 1 mi overha r nr lks - 1 mi sambr nr rts - 1 omsl -STREEPJE - av
# Zo gemaakt!
dinsdag 21 januari 2014 20:40
Bedankt Heleen voor de correctie (errata poncho in ajourmotief p. 518). In de tekst ontbreken inderdaad de streepjes, de symbooltekening is wel correct.
dinsdag 29 september 2015 13:44
Graag had ik van u geweten hoe of waar ik ONS BREiBOEK zou kunnen bestellen. Ik dank U bij voorbaat voor een spoedig antwoord.
#
dinsdag 29 september 2015 19:32
@Nicole,

wat leuk dat je interesse hebt in Ons Breiboek.
Je kunt het online bestellen via onze website KVLV.be. Je vindt de link in bovenstaand bericht achter 'Ons Breiboek'.
Of je kunt het boek bestellen via de secretaresse van de plaatselijke KVLV-groep. Die vind je op onze website bij KVLV in je buurt. Je hoeft dan geen portkosten te betalen.
Je kunt het boek ook zelf komen afhalen bij ons op kantoor te Wijgmaal, Remylaan 4b.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons Breiboek

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring