Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

14
Winter Moments with Flowers

Prachtige bloemendecoraties, in het hartje van middeleeuws Brugge, maken van een winteruitstap een onvergetelijk moment!

Het evenement biedt tal van winterse taferelen: een betoverende rode en warme winter, een bijzonder winterlandschap met Amaryllis, oneindige cirkelvormige creaties... 'Winter Moments with Flowers' is een internationaal gerenommeerd event gehuld in een prettige, warme of juist ijzige sfeer. Bloemen en bloemsierkunst staan centraal. Puur genieten!

'Winter Moments with Flowers' wordt niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor het oor! Het conservatorium van Brugge zal iedereen verwennen met muzikale intermezzo's, woordkunst, dans... kortom een unieke belevenis!

Wat? Winter Moments with Flowers

Wanneer? van 22 november t.e.m. 1 december 2013, van 10 tot 18 uur

Waar? Site Oud Sint-Jan, Zonnekemeers-centrum Brugge, ruime parking aan het station, op wandelafstand, B-dagtrips vanuit elk Belgisch station

Info en tickets www.happenings.be

Dankzij 'Zo gemaakt!' maak je kans op een gratis duoticket voor 'Winter Moments with Flowers'. Reageer vóór 20 november via dit formulier en vertel ons waarom jij naar 'Winter Moments with Flowers' wil. We verwittigen je wanneer je bij de gelukkigen bent en bezorgen je ticket per post.

Reacties

# marijke
vrijdag 15 november 2013 0:10
De moeite waard! Kijk ernaar uit.
# Devogelaere Leentje
vrijdag 15 november 2013 1:13
Ik ga er jaarlijks naar toe! Ik kijk er al naar uit om ook dit jaar weer te gaan! Gewoon een gezellige sfeer en laat je al weg dromen naar de komende gezellige kersperiode ... Ook laat het je denken aan het afgelopen jaar... Met de kerstdagen denk je toch eens na aan het afgelopen jaar hé ;-)
# Zo gemaakt!
vrijdag 15 november 2013 1:28
Het is fijn om naar allerlei bloemencreaties te kijken, om inspiratie op te doen om mijn huis of woonkamer(misschien ook kapsalon) te versieren. Ik ga zeker en vast eens kijken. Alvast bedankt Greetje
# Nicole
vrijdag 15 november 2013 1:34
Winter Moments with Flowers bezoeken: omdat het zo een prachtig evenement is. Echt om te genieten van de mooie en tevens gezellige omgeving. De adembenemende, mooie bloemschikkingen spreken me zeker aan
# Miet
vrijdag 15 november 2013 1:39
Dkleuren van bloemen geven me de warmte en de vitamientjes om de winter door te spartelen. En ook omdat ik mijn mama van 82 jaar in dit genot wil laten delen.
# Rita Spaey
vrijdag 15 november 2013 3:38
Onlangs zei een van mijn 7 kleinkinderen dat ik haar' bloemen moeke' ben en ze gaf mij een mooi boeketje MargeRITjes...

Dankjewel Marieke
# Anja
vrijdag 15 november 2013 21:00
Prachtige bloemendecoraties, betoverende warme winter, een bijzonder dag in een mooie sfeer om van te genieten
# Elien
vrijdag 15 november 2013 23:17
Prachtige bloemendecoraties,'Winter Moments with
Flowers' is een feest voor het oog,Puur genieten,
kortom een unieke belevenis!
# Zo gemaakt!
maandag 25 november 2013 17:40
De winnaars zijn bekend. Zij ontvingen gratis toegang met partner aan Wintermoments with Flowers.
Wouters Marina, Lisabeth Greetje, Evenepoel Nicole, Leliart Miet, Huyberts An, Debyser Regine, Neyrinck Davine, Casier Lieve, Laceur elin, Vanackere Els, Vanhove Eveline, Vermeulen Martine, Watteyne Ann, Vandecaetsbeek Marijke, Janssens Ann en meedere vormingswerkers Groendecoratie KVLV vrouwen met vaart.
Proficiat en veel inspiratie tijdens jullie bezoek!
# Zo gemaakt!
maandag 25 november 2013 18:16
Wij gaan al vele jaren met KVLV naar deze beurs we maken er een daguitstap van met de trein we gaan ideeen opdoen die we nadien ook kunnen gebruiken voor onze vergadering op te vrolijken en voor het thuis ook gezellig te maken.Nadien het bezoek aan de beurs gaan we nog eens naar stadje Brugge voor de kerstsfeer op te snuiven en nog een paar leuke winkeltjes te bezoeken. Nadien zijn we klaar voor ons Kerstfeest van KVLV voor te bereiden met gevolg dat ons kerstfeest van KVLV altijd een succes is. Ik raad dit elke afdeling van KVLV aan voor deze uitstap jaarlijks te doen. Lieve(ontving een gratis duokaart)
# Zo gemaakt!
maandag 25 november 2013 18:18
Waarom wil je graag Winter Moments with Flowers bezoeken: winter moments with flowers bekijken vol bewondering rond kijken naar al dat moois wat met bloemen kan wat een pracht, wat een pracht man! en dan naar huis met wat we zagen en dromen in de komende dagen proberen om ook zoiets te doen.. we doen het voor een mooie zoen !! Martine (ontving een gratis duokaart)
# Zo gemaakt!
maandag 25 november 2013 18:19
Waarom wil je graag Winter Moments with Flowers bezoeken: Dat is voor mij één van mijn vaste jaarlijkse uitstappen. Het oud St. Jan is op zich een prachtige locatie, het is een binnengebeuren en op loopafstand van het station. De grote zalen lenen zich perfect voor de monumentale werken van alom bekende bloembinders. Het werk van de leerlingen van verschillende scholen, kan je bewonderen en ondertussen nog genieten van een extra bloemschikdemonstraties. Het is zeker de moeite, ik kijk er al naar uit! Elsy (ontving een gratis duokaart)
# Zo gemaakt!
maandag 25 november 2013 18:25
Waarom wil je graag Winter Moments with Flowers bezoeken: Daarom wil ik Winter Moments with Flowers dolgraag bezoeken … : … om gewoon even gezellig te “onthaasten” op deze unieke locatie in een supergezellige wintersfeer … om te genieten en me te laten overrompelen van de - volgens ik het me inbeeld - warme, prachtige (bloemen)decoraties … om ook leuke, mooie en verleidelijke ideetjes op te doen om ons eigen huis gezellig aan te kleden.(waar ik wel graag wat tijd in steek) … gewoon omdat ik van Winter Moments with Flowers eens wil “proeven” en het een super cadeau zou zijn... Sandra (ontving een gratis duokaart)
# Zo gemaakt!
maandag 25 november 2013 18:26
Wedstrijd duoticket Winter Moments with Flowers via de blog 'Zo gemaakt!'.
Waarom wil je graag Winter Moments with Flowers bezoeken: Ik ben daar nu nog nooit naartoe geweest en naar 't schijnt is het er 'PRACHTIG'. Het zou heel tof zijn om er eens naartoe te kunnen gaan samen met mijn zus, dan kunnen we ideetjes opdoen voor de feestdagen. Op deze manier kan ik haar dan ook bedanken voor de vele dingen die ze voor mij doet, het voor haar een heel aangename verrassing zijn!
Eveline (ontving een gratis duokaart)
# Rita Spaey
maandag 25 november 2013 19:05
Dankjewel voor de kaarten, we hebben genoten van de jonge enthousiaste eindejaarsleerlingen hun werk maar ook van al de andere kunstwerken!

Dankjewel!
zaterdag 30 november 2013 9:37
KVLV-Munkzwalm bezoekt deze beurs om de twee jaar en maakt er een treindaguitstap van.
Ook dit jaar waren we met een omvangrijke groep die deze unieke beurs niet wilden missen. Veel bewondering voor bloembinders met met wereldnaam maar ook voor jong talent dat ons vaak mee inspireert zowel voor decoratie als voor bloemschikken. De vele mooie stukken en ideeën leggen we meestal vast op foto; ook nadien TOF om erover te vertellen! Elk heeft wel iets interessants gezien hetzij voor thuis, hetzij voor een KVLV-activiteit. Na de middag kozen sommigen om op de Grote Markt de kerstsfeer op te snuiven; anderen pikten Picasso mee en konden van de Magical Moments maar niet genoeg krijgen. Goed dat er op de trein nog niet gerekend wordt voor ons 'bagage': exclusieve, artistieke, waardevolle of warme geschenken voor de komende dagen!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring