Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

19
Upcycling, afval wordt design

'Minister van upcycling' Evy Puelinckx creëert unieke designvoorwerpen van dingen die bestemd zijn voor de vuinishoop of het containerpark.

Haar boek 'Upcycling, afval wordt design' bundelt een hele reeks ontwerpen waarin vakmanschap, recyclage en design samensmelten. Alle projecten worden ondersteund met stap-voor-stapfoto's en duidelijke uitleg.

Eva is een creatieve duizendpoot. Ze is architecte van opleiding en gepassioneerd door alles wat met architectuur, ontwerpen en design te maken heeft. En dat zie je in het boek! In haar onderwerpen besteedt ze zo veel mogelijk aandacht aan duurzame technieken, materialen en recyclage. Op haar website 'Het Vindingrijk' ontdek je waar Evy zoal mee bezig is.

Het boek inspireert om verder te zien dan het afgedankte stuk en om nieuwe mogelijkheden te zoeken. Maak na wat je ziet of creëer een eigen interpretatie van een voor-de-vuilhoop-bestemd versleten stuk. Ga met behulp van het boek de uitdaging aan! Nieuwsgierig naar de inhoud? Vrijdag posten we een tof project uit haar boek.

Foto's: Annelie Vandendael

Uitgeverij: Manteau

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring