Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

20
Meubelmagie II

'Meubelmagie II, de nieuwste technieken om je meubels een tweede leven te geven' is het nieuwe boek van decorateur verfsprecialist Willem Fouquaert.

 "Het werd hoog tijd om meubelmagie te herschrijven", zegt Willem, "veel ongezonde producten zijn vervangen door andere, minder schadelijke varianten." Naast deze nieuwe producten staan er ook nieuwe toepassingen en afwerkingen in.

 

Meubelmagie 2 is het vijfde boek in de 'Magie' serie en uitgegeven bij Lannoo. Het is een handig doe-boek, maar ook een gezellig kijkboek boordevol ideeën, tips en inspiratie. De mooiste technieken met de meest actuele look en uitstraling en de nieuwste generatie produkten.

Alle technieken worden stap voor stap uitgelegd en geïllustreerd met talrijke foto's. Het boek bevat ook 12 projecten met complete 'make-overs'. Het boek kost € 29,95 en is verkrijgbaar in de boekhandel of bij de auteur zelf.

 

Foto's: Caroline Monbailliu

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring