Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

12
Zoomigurumi

Zoomigurumi, een naam om u tegen te zeggen. Een haakboek met een bundeling van toffe amigurumi diertjes. Wij geven er 5 weg!

Amigurumi zijn schattige, in het rond gehaakte poppetjes die in Japan razend populair zijn. Ook bij ons groeit het aantal liefhebbers van deze nieuwe haaktrend.

Een van deze liefhebbers is Joke Vermeiren, grafisch ontwerpster met een voorliefde voor haken. Een jaar geleden begon ze de mooiste amigurumipatronen over de hele wereld te verzamelen op haar website amigurumi patterns. De site kreeg snel wereldwijde belangstelling. Via crowdfunding slaagde ze erin met het Engelstalige boek dat ze in eigen beheer uitbracht, internationaal door te breken. Op een jaar tijd verzamelde ze maar liefst 37.000 volgers op Facebook! Vandaag telt ze bijna 45.000 volgers.

De Nederlandstalige versie van het boek telt 15 patronen van 12 designers uit verschillende landen. De diertjes zijn eenvoudig zelf te maken, snel klaar, volledig aan je eigen voorkeur aan te passen en leuk om te verzamelen of cadeau te doen! En wat het boekje ook zo leuk maakt zijn de geschilderde tekeningen van de diertjes.

Win je graag een van de 5 boekjes, stuur ons dan via het wedstrijdformulier een foto van een zelfgehaakt diertje en vertel ons waar je het patroon haalde en je ervaring tijdens het haken. De jury haalt er de 5 leukste uit. We sluiten de wedstrijd af op 18 augustus 2013

Reacties

# Puck
donderdag 25 juli 2013 10:30
Mijn inzending heb ik net verstuurd, want wie wil er nu niet een boek vol inspiratie winnen?
En diertjes haken is zo dankbaar, je kan er iedereen wel blij mee maken!
# Bernadette Batteauw
zondag 22 september 2013 6:27
Met restjes wol wil ik graag iets doen! Deze diertjes kunnen een kinderkamertje opfleuren en zo blijft de wol niet voor eeuwig in een doos zitten.
# Zo gemaakt!
woensdag 25 september 2013 18:55
De winnaars van de wedstrijd zijn bekend:
1. Ellen Van Raemdonck, Gent met Foxy
2. Diane Verhoeven, Verrebroek met Molly de kat
3. Mandy Smeets, Maasmechelen met giraf
4. Lorraine de Brouwer, Lommel met teckel, paard en tijger
5. Puck Smit, Hoorn (Nederland) met mijnheer aap

Proficiat!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring