Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

05
Birds, birds, birds

Via 'creatieve suggesties' bij de lancering van onze blog kregen we vier leuke vogelideetjes binnen. Dankjewel aan de inzenders. Zij ontvangen van ons een gratis exemplaar van Mollie Makes birds.

  • Cindy Hermans uit Meerdonk naaide vilten vogeltjes met de kinderen. "Ik was vrijwillige naaimama in de klas van mijn dochter Lisa (4e leerjaar). Mijn oudere dochter Emma heeft haar plechtige communie gedaan. Vooraan op haar fotokaartje kleefden we uiltjes, gemaakt van strijkparels. De uiltjes vond ze op de blog LaRaLiL. "Tijdens de wintermaanden hebben we samen 50 uiltjes gemaakt! Alle kindjes waren blij met de foto maar vooral met de kleurige uiltjes. Op het feest was de tafelversiering ook in het uiltjesthema. 100% geslaagd vonden de feestvierders!"
  • Gerda Van Hamme uit Everberg haakte een paar uiltjes maar ook andere dieren uit een boek. "In het girafje stak ik een belletje zodat het een zachte rammelaar is voor baby's". Ze haakte er al een heleboel die ze in het najaar voor een goed doel gaat verkopen. Succes Gerda!
  • Els Wynants uit Merksplas haakte vogeltjes waarvan ze de werkbeschrijving via Pinterest vond bij Dol op wol. "Ik haakte ze om de bureaulamp van de dochters op te fleuren. Zo lukt het studeren beter," schrijft ze.
  • Ginny de Meulemeester uit Temse volgde in oktober 2012 de KVLV-naaicursus 'Leer naaien met de naaimachine'. Vijf maanden later naaide ze dit uilenkussen. Het is helemaal mee met de woontrend van 2013. Voor inspiratie zocht ze op Google afbeeldingen 'knuffeluil'. Ze maakte aan de hand van een foto zelf een patroon met werkbeschrijving. "Deze guitige en knuffelzachte uil fleurt mijn sofa op en roept herinneringen op aan mijn kindertijd," zegt ze. Hallo meneer de uit, waar brengt u ons naar toe... "Het was voor mij pure nostalgie, dit naaimachine project."

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring