Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

29
Uitslag wedstrijd 'Lancering blog'

Op 26 februari, bij de lancering van onze creatieve blog, vroegen we om creatieve tips te bezorgen. De uitslag is bekend en de winnaar wordt beloond!

In totaal kregen we 23 reacties binnen. De meesten stuurden een foto van een eigen creatie: recyclage ideeën, eigen ontwerpen of bestaande werkbeschrijvingen een eigen touch geven. Er zaten er heel mooie tussen! Allemaal hartelijk bedankt voor jullie reactie!

Een tip die ons opviel kwam van Annemie Valckx uit Poederlee: "Zelf heb ik sinds enkele jaren een eigen blog 'Annemies blogje 'waarop ik al mijn creatieve bezigheden laat zien. Ik neus ook graag rond op andere blogs. Dus mijn creatieve tip: extra thema toevoegen op de KVLV-blog: creatieve blogs van KVLV-leden."

Omdat ze ons een rechtstreekse tip voor de blog meegeeft, kiezen we haar uit als de winnaar. Proficiat Annemie! Het geschenkpakket komt jouw richting uit.

Met deze voegen we direct in het rechterpaneel van onze blog een thema 'blogs' toe waaronder je alle berichten vindt waarin we linken naar een creatieve blog.

De volgende weken berichten we de tips en creaties die naast de hoofdprijs vielen. Houd onze blog in 't oog, want ook jouw tip zal op de een of andere manier aan bod komen!

Ook al sloot de wedstrijd af op 30 april, tips zijn nog steeds welkom.

 Foto: Annemies blogje

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring