Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

06
Floralia Brussels

Beleef de bloemrijkste lente in het karakteristieke park van het Kasteel van Groot-Bijgaarden van 6 april tot 6 mei 2018. Speciale korting met je KVLV-lidkaart.

Bewonder er de tapijten van wilde bloemen, verken het voorjaarslabyrint in alle kleuren van de regenboog en ontdek de folklore in de weekends.

 

In het 14 ha grote park is een presentatie weggezet van bijna alle voorjaarsbloemen die men maar bedenken kan. Onder leiding van vakspecialisten uit het bloembollenvak zijn in het park meer dan 1 miljoen bloembollen handmatig geplant door de medewerkers van het kasteel van Groot-Bijgaarden. De talrijke liefhebbers van voorjaarsbloemen kunnen genieten van meer dan 500 soorten, waarvan alleen al 400 soorten tulpen.

Indoor tentoonstelling

In de gerenoveerde serre van 1000m2 is een binnentuin te bezichtigen waarin vele creaties van snijbloemen, bloemstukken en sierplanten. Elke vrijdag verandert het thema en de bloemstukken worden vernieuwd . Wil je hun aan het werk zien met het verversen van 10 000 snijbloemen in meer dan 150 verschillende bloemstukken, kom op vrijdag!

Speciale toegangsprijzen voor KVLV-leden 

(1 lidkaart is geldig voor 2 personen)

Waar? Kasteel Groot-Bijgaarden, Isidoor Van Beverenstraat 5, 1702 Groot-Bijgaarden
Wanneer?  elke dag vanaf 6 april t.e.m. 6 mei 2018
Website: www.floralia-brussels.be

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring