Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

21
Winter Moments with Flowers 2017

Hunker je naar een hartverwarmende kerst? Dan mag je Winter Moments zeker niet missen. Van 24 tot en met 28 november 2017 zal het historische Oud Sint-Janshospitaal in Brugge baden in winterse bloemenweelde.

Tientallen floristen werken in het thema ‘Christmas around the world’, geïnspireerd op de boeken van Jules Verne. Met prachtige bloemwerken als resultaat.

Reis mee rond de wereld, duik 20.000 mijlen onder zee of vlieg van de aarde naar de maan. De vele floristen nemen je mee naar de imaginaire wereld van Jules Verne in combinatie met kerst.

De Russische floriste Natalia Zizko creëert een carrousel, Sébastien Dossin gaat de Kerstman achterna, Jolien Vanderstappen creëert zwevende boeketten en Hilde De Mol reist door de tijd met haar rariteitenkabinet.

Je doet er ideetjes op voor de feestdagen, ontdekt de laatste trends, volgt demonstraties of neemt deel aan interactieve workshops.

   

Nieuw in 2017: Tijdens de Vriendinnendag op dinsdag 27 november worden vrouwen, verwend met kadootjes. Bekijk vlug de website.

Het belooft een spektakel om nooit te vergeten te worden.

Extra: Met het toegangsticket voor Winter Moments with flowers heb je gratis toegang tot de expositie ‘Van Picasso tot Miro’ op de site van Oud Sint-Jan. Tot 31 december geniet je bovendien korting op enkele Brugse musea.

Wat? Wintermoments with Flowers

Wanneer? van 24 november t.e.m. 28 november 2015

Waar? Site Oud Sint-Jan, Zonnekemeers, centrum Brugge

Info en tickets www.wintermoments.be

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring