Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

27
Zo gemaakt!

De titel van de blog leenden we van onze laatste creatieve uitgave van KVLV. Het boek draagt dezelfde naam en wij vonden hem perfect voor de blog. De naam verwijst zowel naar ‘in weinig tijd’ gemaakt en ook naar ‘op die manier’ gemaakt. Omdat we naast allerlei informatieve berichten op de blog ook kleine projecten en duidelijke werkbeschrijvingen leveren doen we op die manier de titel alle eer aan.

Met het boek 'Zo gemaakt!' geniet je van het ultieme loung-gevoel dankzij de zelfgemaakte sfeerverlichting in gips en ontdek je hoe je met lijm en papier voorwerpen en meubeltjes van saai naar wauw omtovert.

Zet de eerste stapjes in het naaien met de naaimachine of laat je verleiden door de ambachtelijke technieken van weven en vilten om een stijlvolle sjaal te maken.

Leer hoe je met duurzame materialen een originele basis voor je bloemstuk maakt die met enkele eenvoudige aanpasssingen elk seizoen weer verrast en laat je inspireren door schitterende elegante bloemcreaties. Deel het plezier van bloemschikken ook eens met de kids en ontdek samen hoe bloemencupcakes en andere leuke ideeën elke feesttafel een origineel accent geven.

Benieuwd naar de inhoud? Bestel het boek vandaag nog.

Foto's: Veronique De Walsche

 

Reacties

# susy Laporte
zaterdag 2 maart 2013 23:38
Het is een leuk boek, wij in Werchter hebben de sjaal al geweven en gevilt en we hebben mooie resultaten. Ik ben zelfs aan mijn tweede sjaal bezig.
# Denise
zaterdag 6 april 2013 2:57
Mooi boek, ik maak er de tafelversiering uit voor de communietafel van onze kleinzoon.
Prachtig.
Proficiat

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring