Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

08
Flowertime - Brussel

Niet te missen: zomerse bloemenmagie in hartje Brussel. Flowertime van 11 tot 15 augustus 2017.

 

De tweejaarlijkse Brusselse hoogmis van de bloemsierkunst neemt zijn intrek op de Grote Markt en in het Stadhuis van Brussel. Meer dan 100.000 bloemen, 19 Belgische topfloristen, 13 historische zalen, drie bloemen- en groententapijtjes op de Grote Markt.

Andere grote nieuwigheid zijn de Flowernights. Tijdens deze nocturnes geniet je van culinaire hoogstandjes van een Belgische Mastercook volledig in de sfeer van het evenement..

 

De zalen van het Brusselse Stadhuis worden uitzonderlijk opengesteld voor het grote publiek en geuren niet alleen naar bloemen, maar ook naar sappig fruit en zelfs groenten. Want ‘bloemen en vruchten’ is het thema van deze editie van Flowertime, een kleurrijke cocktail die voor een instant zomergevoel zorgt. 

Meer info en tickets op www.flowertime.be.

Reacties

# Zo gemaakt!
vrijdag 15 september 2017 21:40
Gewoonweg prachtig! Een speciaal moment om door de verschillende kamers te wandelen en het schouwspel van geuren en kleuren te aanschouwen die zo perfect samenvloeide met het bestaande. Uniek! Proficiat aan de organisatie en de floristen. De trappenhal verzorgt door KVLV vormingswerker Anne Guns en haar team was top! Proficiat Anne!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring