Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

17
3 x hoven vol tulpen

De lente zien, ruiken en beleven in parken vol voorjaarsbloemen met speciale KVLV-voordelen.

Wil je genieten van de vele voordelen en ons magazine 'Vrouwen met Vaart' ontvangen? Word KVLV-lid en ontvang spoedig je lidkaart. Voor slechts € 28 per jaar. Sluit je voor de eerste keer aan? Dan betaal je slechts € 10.

 

FLORALIA BRUSSELS

In het park van 14 hectare van het kasteel van Groot-Bijgaarden geniet je van meer dan 500 soorten voorjaarsbloemen, waarvan alleen al 400 soorten tulpen. Bewonder er de tapijten van wilde bloemen, verken het voorjaarslabyrint in alle kleuren van de regenboog en ontdek de folklore in de weekends.

 

Waar? Kasteel Groot-Bijgaarden, Isidoor Van Beverenstraat 5, 1702 Groot-Bijgaarden

Wanneer?  elke dag vanaf 7 april t.e.m. 5 mei 2017

Website: www.floralia-brussels.be

Speciaal voor KVLV: KVLV-leden 9 (ipv 12) – KVLV-senioren (+65) en groepen > 15 personen 7 (ipv 10) - op vertoon van KVLV-lidkaart (1 lidkaart is geldig voor 2 personen)

 

KEUKENHOF

Keukenhof is dé plek om deze lente te genieten van miljoenen bloeiende tulpen, narcissen, hyacinten en andere bolbloemen. Het mooiste lentepark ter wereld biedt een unieke geur- en kleurbeleving, meer dan 20 spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen en vele bruisende evenementen.

 

 

Waar? Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse, Nederland

Wanneer?  elke dag vanaf 23 maart t.e.m. 21 mei 2017 

Website: www.keukenhof.nl

Speciaal voor KVLV:Leden krijgen aan de informatiebalie gratis de Keukenhof parkgids met praktische info over Keukenhof, de events en handige tips om thuis met tulpen aan de slag te gaan (ter waarde van 5 euro). De bon voor deze gids vind je in het januari-februarinummer 2017 van Vrouwen met vaart en is geldig van 23 maart t/m 21 mei 2017. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor contant geld.

 

LENTE-EXPLOSIE

Ervaar de lente in het noorden van Venlo. Kasteeltuinen Arcen is een van de meest veelzijdige bloemen- en plantenparken van Europa. In de lente bloeien er duizenden voorjaarsbloeiers, waaronder bijzondere tulpensoorten. De kamers van het kasteel zijn ingericht met bloemarrangementen. In het kasteelpark van 32 hectare wandel je tussen 15 unieke tuinen, vijverpartijen en watervallen.

 

 

Waar? Lingsforterweg 26, 5944BE Arcen, Nederland

Wanneer?  elke dag vanaf 1 april t.e.m. 31 mei 2017

Website: www.kasteeltuinen.nl

Speciaal KVLV-tarief: 11,25 i.p.v. 15 p.p. op vertoon van KVLV-lidkaart (1 lidkaart is geldig voor 4 personen). Het voordeeltarief kan je enkel verkrijgen als je de tickets aan de kassa koopt, niet online. Neem dus zeker je lidkaart mee!

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring