Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

21
Mijn moestuin

Droom je van een eigen moestuin, maar weet je niet hoe eraan te beginnen?

Wil je graag je eigen groenten kweken, maar heb je helemaal geen tuinervaring? Of ben je een ervaren moestuinier en op zoek naar de ultieme tips voor nog prachtiger groenten? Dan is deze herwerkte uitgave van de moestuinbijbel zeker iets voor jou.

Vlaanderens populairste moestuinman Wim Lybaert bundelde vijf jaar geleden al zijn kennis, passie en tientallen jaren moestuinervaring tot één compleet boek: 'Mijn moestuin'. Hiermee kan de groenteleek zelfverzekerd aan de slag en de meest doorgewinterde moestuinier krijgt een schat aan informatie. Hoe zaai je succesvol? Hoe begin je aan een teeltplan? Met welke biologische middeltjes wapen je je groenten tegen ziekten en plagen? Wim verklapt je zijn trucs om dikke, zoete tomaten te kweken, om de wortelvlieg te verschalken, je eigen aspergebed aan te leggen en de perfecte compost te 'oogsten'.

Als extraatje vind je in het boek een moestuinkalender, waardoor je nooit meer achterop hinkt, en 37 nieuwe, overzichtelijke groentefiches.

En wil je het moestuinseizoen van 2017 goed beginnen? Haal dan zeker ook de Moestuinplanner 2017 in huis. Hierin kun je dag na dag je moestuinactiviteiten bijhouden.

  

Mijn moestuin, volledig herwerkte versie- Wim Lybaert & Laurence Machiels - uitgeverij Manteau - Prijs: € 29,99 - verkrijgbaar in de boekhandel

Moestuinplanner 2017 - Wim Lybaert - uitgeverij Manteau - Prijs: € 15 -  verkrijgbaar in de boekhandel

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring