Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

03
Verrassende Winter Moments

Win een duoticket! Laat je verrassen op de 20ste editie van het bloemenevent Winter Moments With Flowers. Een uniek bloemenevent met verrassende ideeën voor de eindejaarsfeesten in het hartje van Brugge van 20 tot 29 november 2015.

  

Dit uniek bloemenevent vindt plaats in het prachtige decor van een middeleeuws hospitaal gelegen langs de idyllische reien, in het hartje van Brugge.

De drie verdiepingen van het Oud Sint-Janhospitaal in Brugge worden ondergedompeld in een unieke wintersfeer met prachtige bloemen, unieke kerstdecoraties en interactieve demonstraties. Van tafeldecoraties, kerstkransen, mooi versierde kerstbomen tot hoe je je huis in de perfecte sfeer brengt. Feestelijke ideeën voor je kerstverpakking en kersttafel zullen je zeker inspireren. Alles om het einde van het jaar in stijl door te brengen!

Dit jaar zullen voor de eerste keer de gangen gedecoreerd worden in feeststijl: van klassiek kerstfeest over een vintage huwelijk tot een modern nieuwjaar. Laat je bekoren door monumentaal bloemenwerk van 5 meter hoog.
Vooraanstaande floristen zoals het vaste team van Fleur Creatief en aanstormende talenten zorgen voor een onvergetelijke bloemrijke inkleding van het gebouw.

Maak kans op een duoticket

Dankzij 'Zo gemaakt!' maak je kans op een gratis duoticket voor 'Wintermoments with Flowers'. Reageer vóór 13 november via dit formulier en vertel ons je waarom jij naar 'Wintermoments with Flowers' wil. We verwittigen je wanneer je bij de gelukkigen bent en bezorgen je ticket per post.

Wat? Wintermoments with Flowers

Wanneer? van 20 november t.e.m. 29 november 2015, van 10 tot 18 uur

Waar? Site Oud Sint-Jan, Zonnekemeers, centrum Brugge

Info en tickets www.happenings.be​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

 

 

Reacties

# Martine Verboven
zaterdag 7 november 2015 2:07
Onze zoon trouwt volgend jaar november en wil dus wat ideeën opdoen voor de decoratie van zaal en kerk. Ik zelf volg al meer dan 15 jaar bloemschiklessen bij onze afdeling van KVLV.
# Marianne Mathijssen
zaterdag 7 november 2015 3:51
Graag zou ik graag naar de wintermoments with flowers gaan met mijn vriendin omdat wij altijd de versiering maken bij onze evenementen en nieuwe ideeën zijn altijd heel belangrijk voor ons.
# Casier Lieve
zaterdag 7 november 2015 7:45
Onze jaarlijkse uitstap met KVLV. Baasrode, voor nieuwe idëen op te doen voor onze feesttafels en om te genieten van de kerstsfeer in het romantische Brugge.
# Ocula Martine
zaterdag 7 november 2015 23:15
Morgen, haar verjaardag, is het precies een jaar geleden dat ik mijn moeder naar haar laatste rustplaats begeleidde. Zij was uniek in het maken van bloemdecoraties. Het zit niet in de genen maar toch wil ik ook proberen, niet in haar te evenaren maar toch in die richting iets moois te verwezenlijken. Hopelijk vind ik de nodige inspiratie en techniek in dit evenement.
# Capiau Jean-pierre
vrijdag 13 november 2015 1:45
Veel ideeën opdoen dat is zeer belangrijk voor een lesgever bloemschikken. En het prachtige Brugge is er graag bij genomen
# Matterne Micheline
vrijdag 13 november 2015 2:22
St-Jan, ieder jaar opnieuw de start van die gezellige Kerstperiode. Op de trein naar Brugge spreken we onze verwachtingen uit en hopen dat het beter is dan de voorbije editie. Het begint met kijken, genieten, je laten meevoeren, dromen en misschien ook wel gulzig kuieren tussen bloemen en Kerstcreaties, het slorpt je op, het dompelt je onder, een dag om alles te vergeten in die heerlijke, warme Kerstsfeer. We zitten weer boordevol vuur en de opgedane beelden vormen zich tot eigen creatieve ontwerpen. Wat wil je nog meer, dit is een stukje hemel op aarde !
# Nadine Coopman
vrijdag 13 november 2015 2:41
Bij KVLV geef ik bloemschiklessen.
Blooemcreaties maken is mijn passie!
Dus komen kijken naar zo'n unieke en sfeervolle tentoonstelling is voor mij de max!!
# Hugo Rodeyns
vrijdag 13 november 2015 4:05
Bloemschikken kan duizenden vormen aannemen, maar het heeft slechts één natuur : het betekent de enorme vreugde,de hartstochtelijke ijver,creativiteit en enthousiasme om met de gepaste meest natuurlijke materialen iets moois te maken...schoonheid en blijheid !
Graag zou ik dan ook dit uniek bloemenevenement willen bezoeken !
# Zo gemaakt!
dinsdag 24 november 2015 22:38
DE WINNAARS ZIJN GEKEND!
Zij ontvingen een duoaart voor WINTER MOMENTS WITH FLOWERS':
Kathleen, Monique, Leentje, Jeanne,Sandra, Petra, Cindy, Benedicte, Marianne, Joke, Martine, Kris, Christine, Martine, Marleen, Ann, Josee, Simonne, Jean-Pierre, Magda, Relinde, Elsy, Micheline,Petra, Ilt, Ann, Hugo, Rita en Roos
Geniet ervan!
# Zo gemaakt!
dinsdag 24 november 2015 22:40
Jeanne schreef:
Ik vind het prachtig als je ergens toekomt, dat het onthaal versiert is met mooie decoraties van bloemen.
# Roos van gestel
vrijdag 27 november 2015 5:54
hartelijk dank voor de kaarten voor wintermoments. Ik heb samen met mijn schoonzusje(beste vriendin) enorm genoten. Heel hard bedankt

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring