Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

02
Tuinen kijken over de taalgrens

La fête de Jardins & Loisirs, een toptuinevenement op het prachtige domein van Chevetogne op donderdag 14 mei 2015! Maak kans op vrijkaarten.

       

Dit tuinevenement is een onuitputtelijke inspiratiebron. De exposanten inspireren  je om met bloemen en planten, tuinkledij, tuinmateriaal, tuinmeubilair, zwembaden, sauna's, BBQ's,.... je tuin om te toveren tot een mooi pareltje waar er ruimte is om te  genieten.

Dit jaar staan vooral de vergeten groenten en het moestuinieren in de kijker. Ontdek tal van tips en ideetjes voor tuinliefhebbers. Luister bovendien naar de boeiende conferenties van Luc Noël en José Veys.

Zoals steeds is er dit jaar opnieuw een bloemschikwedstrijd. En in het kasteel vind je mooie creaties met als thema: 'een tafel voor twee' en 'de grote momenten in je leven' zoals bijv. geboorte, huwelijk, trouw,....

Ook voor de allerkleinsten staan er voldoende activiteiten op het programma. Het domein is voorzien van een 150 ha ludieke zones met 10 spectaculaire speeltuinen.

Praktisch: donderdag 14 mei van 10 - 18 u. Provinciaal Domein Chevetogne, 5590 Chevetogne. Inkom 10 euro (kinderen tot 6 gratis). www.jardinsetloisirs.be

Maak kans op gratis vrijkaarten voor 2, 3 of 4 personen en maak er een gezellige gezinsdag van. Stuur een mailtje naar hpierre@ons.be.

 

 

Reacties

# Vicky
zondag 17 mei 2015 5:19
Bedankt voor de tickets. Ondanks de mindere weersvoorspellingen toch een fijne dag beleefd!
# Monique
woensdag 20 mei 2015 23:13
Bedankt voor de tickets, met de kinderen en kleinkinderen een fantastische dag beleefd. Chevetogne is een droom voor de kleinsten, mooie speeltuinen verspreid over het ganse domein en een pracht aan natuur voor het ganse gezin.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring