Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

02
Ga je mee naar Spanje?

Wordt de stress en werkdruk je soms te zwaar? Wil je even terug naar het authentieke en weg van de dagelijkse sleur? Dan is deze tweedaagse workshop 'Back to basics' met Tilly Cambré je op het lijf geschreven.

Tilly Cambré, interieurstyliste en creatieve duizendpoot, neemt je mee doorheen de unieke Spaanse cultuur. Je beleeft het authentieke Spaanse binnenland en je gaat in de buitenlucht met de Spaanse zon op je huid, creatief aan de slag.

  

Praktisch: van maandag 7 september tot donderdag 10 september 2015

Prijs: € 490 éénpersoonskamer, € 437,5 met vriendin gedeelde kamer (inclusief vervoer ter plaatse van en naar het vliegveld Alicante, 3 overnachtingen met ontbijt in luxe B&B Entre Vinas te Aspe - alle verplaatsingen met de auto ter plaatse, programma dag 2 en 3 m.n. workshops en alle maaltijden en dranken aan tafel - exclusief vliegticket)

  

Aantal deelnemers: minimum 6, maximum 10

Info en inschrijven voor 15 juli 2015 bij Tilly Cambré, 0477/77 78 17,  info@tillycambré.be. Je betaalt € 150 voorschot.

Na inschrijving word je uitgenodigd voor een infomoment in augustus samen met alle deelnemers. De datum wordt later bepaald. KVLV-leden die inschrijven ontvangen een mooie verrassing.

  

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring