Bezoek onze andere websites

Zo gemaakt !

IN WOORD EN BEELD

Over al die creatieve dingen die ons leven uitdagend maken.

24
Floralia Brussel

Win tickets voor Floralia Brussels en beleef de bloemrijkste lente van 3 april tot 3 mei 2015 in het park van het Kasteel van Groot-Bijgaarden.

 

Speciaal voor de nieuwe bloeiperiode hebben de tuinmannen van het kasteel meer dan één miljoen bloembollen geplant. Tijdens deze periode zullen in het 14 ha grote park meer dan 500 soorten bloembollen openbloeien. Er is ook een prachtige binnentuin in de serres van het kasteel. Ontdek er mooie bloemstukken en prachtige sierplanten.

  

Tijdens het weekend van 18 en 19 april geniet je van een Venetiaanse stoet in het park. Na hun deelname aan het Carnaval van Venetië kijken de carnavalisten ernaar uit om hun nieuwe kostuums aan jou te presenteren.

We gaven 5 duokaarten weg. De wedstrijd is afgesloten en de winnaars zijn op de hoogte gebracht!

Wat? Floralia Brussel

Waar? Kasteel van Groot-Bijgaarden, Isidoor Van Beverenstraat 5, 1702 Groot-Bijgaarden

Wanneer? Van 3 april tot 3 mei 2015 van 10 tot 18 u.

Praktisch

 

Reacties

# werbrouck olivia
woensdag 25 maart 2015 0:36
Ik hou enorm veel van paaslelies. Geel is dan ook mijn lievelingskleur. Instant lentegevoel!
# Frieda Decuber
vrijdag 27 maart 2015 20:40
De 'blauwe druifjes' zijn mijn lievelingsbloemen voor het voorjaar.
# Cneut Sylvia
zondag 5 april 2015 20:49
Het meiklokje geniet echt wel mijn voorkeur. Niet alleen door zijn schoonheid, maar de zalige geur doet me meteen al watertanden naar de zomer ! Heerlijk toch.... :D
# Zo gemaakt!
donderdag 9 april 2015 23:39
Meer dan 45 personen namen deel aan onze wedstrijd.
Voorjaarsbloemen geven nu eenmaal vreugde. Het meiklokje kan Sylvie helemaal bekoren. Niet enkel door zijn schoonheid, maar vooral door zijn geur. Enkel ruiken aan dit bloempje doet haar al helemaal uitkijken naar de zomer ! Een top van een bloem !
Voor Agnes is het de JUDASPENNING: (lange bloeitijd, mooie paars blauwe kleur, na de bloeitijd nog mooie perkament zaadlobben, met wat aandacht heb je er elk jaar die bloeien. Trouwe bloem!)
Kaat zweert bij de KROKUS Het eerste leven in de tuin, geeft een beetje kleur aan dat vele bruin. Een palet van paars en gele kleuren, je kan er alleen maar van opbeuren. En schijnt dan ook nog eens de zon, dan weet ze dat de lente begonnen is.
Voor Marigje vindt tulpen een toverbloem als ze tulpen in een vaas zet veranderen die iedere dag. s' avonds gaan ze dicht en s' morgens komen ze terug open eigenlijk hou ze van alle bloemen bv Helleborus heel erg vroeg op het jaar, de bloem gebruikt ze ook in bloemstukjes.
Spijtig dat wij maar 5 duokaarten ter beschikken hebben wij hadden ze jullie allemaal willen gunnen.
# Zo gemaakt!
donderdag 9 april 2015 23:51
En de winnaars zijn:
Claudine : Paaslelies en tulpen, het gele waar je rustig van wordt, doet denken aan de lente, Pasen, de zon. De tulpen in al hun variëteiten en kleuren, een echt schilderspalet.
Evi: Elke bloem is uniek, en prachtig op zich. De tulp, in al haar kleuren en varianten, betovert mij toch het meest.
Sonja: De krokussen zijn voor mij de mooiste voorjaarsbloemen, ze bestaan in verschillende kleuren, je kan ze in groep planten of alleen en zijn zeer sterk Ik geniet er ieder voorjaar van als ze hun kopjes laten zien in mijn tuin.
Linda: Als de lente komt dan stuur ik jou...tulpen uit Amsterdam, haha , de tulp, ja, dat is mijn geliefkoosde voorjaarsbloem, maakt niet uit welk kleur, ieder tulp heeft zijn charmes.
Christine: De ranonkels weten mij het meeste te bekoren. Ze hebben prachtige, frisse kleuren die je een gelukzalig gevoel geven. Je kan er vrij lang van genieten en ze drogen ook goed in wanneer je ze gebruikt in een bloemstuk. Kortom zalig om deze bloemen in huis of in de tuin te hebben.

De winnaars ontvingen reeds een brief en verkrijgen hun duo-kaart aan de inkom van het park.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in:

Welkom

Speciaal voor jou brengen we inspiratie, informatie en tips om zelf creatief aan de slag te gaan. We zoeken graag een oplossing voor je creatieve vragen en zijn heel blij met creatieve suggesties

 

Zin om samen met anderen creatief te zijn? Kijk voor een KVLV-cursus in je buurt op www.kvlv.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoeken

KVLV-Vrouwen met vaart - Gebruiksverklaring