Missie en visie

Onze missie

KVLV is een dynamische beweging die verschillende vrouwen samenbrengt, versterkt en verrijkt met een aanbod op maat om zich als krachtige vrouwen te engageren in de samenleving.

 

Samen delen is wat ons verbindt,
Samen delen is ons engagement,
Een duurzame samenleving is ons project. 

 

Onze visie

Via de kracht van de verbondenheid individuele vrouwen versterken en verrijken, om de levenskwaliteit van zichzelf en haar omgeving te verbeteren.

 

Onze basishoudingen

- KVLV kijkt naar de maatschappij door de ogen van vrouwen

- KVLV staat voor kwaliteit en duurzaamheid

- KVLV is heel toegankelijk

- KVLV bruist: het is er leuk en altijd anders

- KVLV werkt via dialoog en netwerken, zowel intern als extern

- KVLV is christelijk geïnspireerd

 

Onze domeinen

Belevingen

KVLV biedt meer dan alleen vrije tijd en ontspanning. Het zijn authentieke belevingen die vrouwen zelf creëren en die zich situeren op het vlak van zowel samenzijn als creativiteit, eten, gezondheid, land- en tuinbouw,... Elke beleving is anders, afhankelijk van het moment en van de vrouw zelf. Maar alle zijn ze een vorm van ontspanning, plezier, escapisme, me-time en activiteiten. Onze vrouwen keren met hernieuwde energie naar huis: ze voelen zich versterkt en verrijkt als individu binnen een groter geheel.

 

Lifestyle

KVLV en haar leden hebben een unieke levensstijl en kijk op het leven. Die is landelijk geïnspireerd, maar biedt evengoed een relevante meerwaarde in de stad. KVLV-vrouwen zijn ondernemend en getalenteerd. Ze voelen zich ondersteund en gesterkt door een krachtig netwerk, dat hen energie geeft die ze ook uitstralen naar de maatschappij. Ze zijn lid van een beweging: ze willen samen iets teweegbrengen. Ze zijn hartelijk, open en vriendelijk, zowel naar hun dichte omgeving als naar de samenleving. Vanuit haar landelijke wortels is KVLV een moderne bron van inspiratie voor alle vrouwen.

 

Agravrouwen ondersteunen

De Agrawerking is een specifieke werking, met haar specifieke eigenheden, maar past evenzeer perfect binnen KVLV: KVLV-Agra biedt authentieke belevingen. Ook KVLV-Agra heeft dezelfde unieke levensstijl en kijk die landelijk georiënteerd is.

 

 

>> Bekijk de Krachtlijnen van het beleidsplan 2016 - 2020.