13

Op 11, 12 en 13 juli 2014 organiseerde KVLV, Vrouwen met vaart de tiende editie van het zomerevent Kunst op het hof in Deinze, het centrum van de Oost-Vlaamse Leiestreek. Via een lusvormige wandel- en fietsroute genoot je van kunst, het prachtige landschap en authentieke boerderijen.

 

 

Foto's copyright KVLV - Jan Vandierendonck 

  

              
                 
                 

 

 

Posted in: Kunst op het hof
 

Reacties

# Vermeulen Marleen
maandag 21 juli 2014 5:29
een supertof WE - bedankt aan de organisatoren en medewerkers !

Marleen
# Gerty Roosen-Bijveld
zaterdag 19 juli 2014 20:01
Voor de tweede keer schreven we ons in voor Kunst op het Hof.

Het was weer geweldig. Wat hebben we genoten van de prachtige fietsroutes, de schitterende locaties en bovenal van al het moois aan kunst, dat we gezien hebben.

Divers, maar altijd boeiend en op diverse locaties hebben we interessante gesprekken met de aanwezige kunstenaars gehad.

We genoten elke keer van de hartelijke ontvangst door de dames onder de groene KVLV parasols!!

Rijk aan ervaringen en vol energie zijn we na drie dagen huiswaarts gekeerd. We logeerden in B&B Oenas in Grammene, een gezellig en heel gastvrij verblijf.

Dank aan allen die zich ingespannen hebben voor het welslagen van dit prachtig evenement. We kijken al uit naar de volgende editie.

Met hartelijke groeten,

Gerty Roosen-Bijveld
# durlet carla
zaterdag 19 juli 2014 8:10
Dikke proficiat aan alle mensen die achter "kunst op 't hof" gestaan hebben. Editie 10 was weer zeer goed georganiseerd. Doodjammer van het minder goede weer. Alhoewel op sommige plekken het landschap met een beetje miezer nog beter tot zijn recht kwam. Bedankt , we hebben genoten en ik was blij om zoveel bekende gezichten terug te zien van échte vrouwen met vaart.
Vele groeten uit Alken
Carla Durlet en co
# Jeanne Michiels
zaterdag 19 juli 2014 6:36
Kunst op het, hof heb ik samen met mijn man al verschillende keren , en het is altijd even leuk. Ook dit jaar hebben we meegedaan ,miezerig gestart maar iedereen rijdt blij gezind rond. Er waren veel verschillende kunsten te bewonderen. We moesten ook overgezet worden met een veerpondje, daar moesten we wel een tijdje wachten, maar het werd goed gemaakt met een leuke dixie band. Het was een leuke dag en volgend jaar zullen we zeker terug van de partij zijn

Jeanne Michiels

KVLV OLEN O. L. VR
# Ger De Broeck
vrijdag 18 juli 2014 23:42
Kunst op het Hof een evenement waar we voor het eerst naartoe gingen.
Gekoppeld aan onze huwelijksverjaardag hadden we beslist om er een driedaagse van te maken en dat was een juiste keuze, we hebben er tenvolle van kunnen genieten. De mooie fietstocht, een dagje droog, dan "miezer" en dan buien we hebben het allemaal gehad maar dat beetje "pech" kan niet op tegen de aangeboden kwaliteit. Overal vriendelijk onthaal door KVLV leden, lekkere hapjes en dranken en altijd met de glimlach... De verschillende locaties waar iedere bewoner er voor gezorgd had dat zijn stallen en tuin er piekfijn bijlagen. De kunstenaars die zo graag wat uitleg over hun werken gaven...het was allemaal top.
Bedankt aan de inrichters voor het vele werk dat jullie deden, we kijken al uit naar de volgende editie!
Ger De Broeck
KVLV Elewijt
# Marianne Dhondt
donderdag 17 juli 2014 2:14
Bedankt KVLV voor de mooie fietsroute 'Kunst op het hof'! De mooie boerderijen, de vele opmerkelijke kunstwerken, de zeer goede organisatie, de toffe sfeer ... en ik kan zo nog een tijdje doorgaan! We beleefden een leuke dag! De weergoden waren ons niet echt gunstig gezind en toch had ik het gevoel dat de zon scheen ;).

Marianne Dhondt
KVLV Zeveren

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: