06

Het gepersonaliseerde Ons Kookboek wint de Gourmand World Cookbook Award in de categorie beste drukwerk. Met deze overwinning maakt de kookbijbel van Vlaanderen kans op de Gourmand Best in the World-prijs. Die prijs wordt uitgereikt in mei 2014 op de Beijing Cookbook Fair in Peking, China.

Van 1 oktober tot 15 november 2013 gaf KVLV, Vrouwen met vaart je de kans een gepersonaliseerd exemplaar van Ons Kookboek te bestellen met de naam van je keuze op de cover en rug. Van ‘Ons Kookboek van Stefanie’ tot ‘Ons Kookboek van mijn bolleke’, alle combinaties waren mogelijk.

Dit huzarenstukje werd tot een goed einde gebracht in samenwerking met drukkerij Pure Print uit Oostkamp die iedere cover afzonderlijk afwerkte en instond voor de logistiek.

De inhoud van dit gepersonaliseerde boek is volledig identiek aan het nieuwe Ons Kookboek dat KVLV, Vrouwen met vaart in april 2013 op de markt bracht. Met zijn vernieuwde inhoud en strakke vormgeving werd het een instant bestseller en is nog steeds één van de best verkopende kookboeken in België.

 

Posted in: Culinair, Boeken
 

Reacties

# durlet carla
donderdag 30 januari 2014 18:44
Vrouwen met vaart kennen geen grenzen. Op naar China met "ons kookboek" !


# Rita Spaey
vrijdag 20 december 2013 8:09
En of we fier zijn bij ONZE KVLV te horen!

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: