09

Ons overkoepelt dienstverlenende organisaties waaronder ook KVLV, Vrouwen met vaart. De naam KVLV, Vrouwen met vaart blijft wel apart bestaan. Bekijk het filmpje van Ons.

Ons, het kwaliteitslabel van onze organisaties

De meesten van ons zijn vrouwen. En zij die het niet zijn, delen alvast de vrouwelijke waarden. Neen, we hebben het niet over schoenen kopen. Maar over zorg dragen. Helpen met groeien.
Inspireren. Duurzaam doen en denken. En de toekomst in het oog houden.

We hebben ons verenigd in een groep die andere groepen met dezelfde (vrouwelijke) waarden een perfecte omkadering geeft. Op een slimme manier bundelen we gemeenschappelijke diensten en voorzieningen.
We delen ervaring en vergroten onze interne kennis. 
We onderzoeken continu wat en hoe het nog beter kan. We verliezen onze landelijke roots en onze band met de natuur nooit uit het oog. Voor de buitenwereld zijn we zowel woordvoerder als aanspreekpunt. Maar ook voor een doodgewoon klapke van elke dag, zijn wij altijd te vinden.

Wij omarmen ondertussen ruim 7.000 medewerkers. Wij zijn en blijven zeer ambitieus. We hebben vernieuwende ideeën. We kennen de wegen om ons eigen sterk netwerk te promoten. We profileren ons als specialist en marktleider binnen al onze diensten.
Die ambitie dient een even duidelijk als genereus doel: mee aan een samenleving bouwen waar iedereen kansen krijgt. Waar zorgen voor elkaar de normaalste zaak van de wereld is. Waar iedereen zich thuis voelt. Zoals thuis bij ons. Iemand koffie?

De organisaties die deel uitmaken van Ons

KVLV, Vrouwen met vaart
LFV, Frauen in bewegung
Landelijke Kinderopvang
Landelijke Thuiszorg
Landelijk Dienstencoöperatief
Landelijk Jobcoöperatief
Zorg-Saam
Ons Zorgnetwerk
Steunpunt Groene Zorg
Landelijk Praktijkatelier

Meer informatie www.ons.be

 

Posted in: Ons
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: