16

Mamadepot KVLV Hageland verkoopt gloednieuwe schoenen aan symbolische prijs aan financieel kwetsbare moeders en kinderen
Zaterdag 16 november 2019 van 10 tot 12 u.
Binkomstraat 14, Meensel-Kiezegem

Het Mamadepot Hageland is een vrijwilligersinitiatief dat goede, bruikbare spullen voor kinderen van 0 tot 18 jaar een tweede leven geeft. Daarmee wil dit depot nodeloze verspilling tegengaan en tegelijk financieel kwetsbare gezinnen helpen aan duurzame spullen voor hun kinderen aan lagere prijzen. Een warm en duurzaam initiatief van KVLV-vrijwilligers. Op 16 november verkoopt het Mamadepot voor het eerst gloednieuwe schoenen aan een symbolische prijs, met hulp van sponsors en i.s.m. het OCMW.

In een Mamadepot kan iedereen bruikbare spullen voor kinderen van 0 tot 18 jaar binnenbrengen. Vrijwilligers runnen dit depot en selecteren en sorteren de goederen.
Iedereen kan er aan zeer lage prijzen de goederen aankopen. Zowel mensen die bewust kiezen voor herbruikbare spullen om de afvalberg te verkleinen als financieel kwetsbare gezinnen.
Voor deze laatste groep van mensen is het Mamadepot van zeer grote betekenis. Naast betaalbare goederen voor hun kinderen is er ook nog even tijd voor ontmoeting.

Zaterdag 16 november krijgt het Mamadepot Hageland een unieke kans om gloednieuwe schoenen voor dames en kinderen aan te bieden aan een symbolische prijs. I.s.m. het OCMW kan het Mamadepot ruim 230 personen uit financieel kwetsbare gezinnen van dit aanbod laten gebruik maken.

Voor meer info: Veerle Van Welden, KVLV - 0479 96 19 51

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: