23

Waarom ambassadeurs van KVLV?

Met KVLV werken we aan ons toekomstplan. We zijn op zoek naar wat KVLV in de toekomst moet zijn als vrouwenbeweging. We willen niet blijven stilstaan. We worden en blijven de vrouwenbeweging die we altijd al waren, dynamisch en inspirerend voor alle vrouwen en de samenleving.

We maakten de keuze om dit proces niet alleen te doen, maar samen met onze vrijwilligers, leden en sympathisanten. In een participatief proces onder leiding van Joke Quintens gingen de ambassadeurs zelf en samen op zoek naar welke thema’s belangrijk zijn voor een betere kwaliteit van leven. Zowel vanuit hun eigen perspectief, dat van alle vrouwen en vanuit het perspectief van KVLV.

 

Wie zijn de ambassadeurs van KVLV?

De ambassadeurs van KVLV zijn de deelnemers van de ronde van Vlaanderen die we organiseerden van 23 tot 27 april in 5 provincies. In totaal zijn we (momenteel) met 110. De ambassadeurs zijn een diverse groep van (vooral) vrouwen, met diverse achtergronden maar met een band met KVLV. Een lokaal bestuurslid, vrijwilliger, lid, toekomstig lid of lid van een partnerorganisatie. Maar iedereen is welkom om ambassadeur van KVLV te zijn.

Samen met de ambassadeurs gingen we op zoek naar de belangrijke thema’s voor een betere kwaliteit van leven. In deze blog vind je hun persoonlijk idee of wens.

Heb je zelf nog een idee of wens voor een betere kwaliteit van leven? Wil je ook ambassadeur worden? Dit kan, mail dan even naar bhombrouckx@ons.be met je idee en wens voor een betere kwaliteit van leven samen met een foto. Dan voegen we je toe aan onze ambassadeurs.

De ronde van Vlaanderen is een eerste deel van het ambassadeurschap. We nemen onze ambassadeurs in de toekomst mee in de bepaling en uitwerking van onze maatschappelijke thema’s van KVLV.

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: