11

Al meer dan 90 jaar is Ons Kookboek een trouwe redder in nood. Wat begon als een eenvoudig kookboekje evolueerde naar een kookbijbel met maar liefst 1.892 recepten - en die komen al lang niet meer enkel uit grootmoeders keuken. Farfalle met savooikool, portobelloburgers met groentefrietjes, zelfgemaakte pickles en ga zo maar door. Kortom, een ideale mix van vertrouwde én verrassende smaken die je doen watertanden.

 

Haal Ons Kookboek in huis voor slechts € 15*!
Terwijl de winkelprijs van deze kookbijbel € 34,95 blijft, kunnen echte KVLV-fans profiteren van bijna € 20 korting! Kies hieronder wat bij jou past en haal jouw exemplaar snel in huis!
(*excl. verzendkosten)

 

Doe je voordeel met je KVLV-kaart

Ben je aangesloten bij KVLV, dan ben je de trotse bezitter van een KVLV-kaart. Gebruik jouw persoonlijke kaartnummer om in de KVLV-webwinkel te shoppen met fikse korting. Ons Kookboek tik jij als echte KVLV-fan op de kop voor slechts € 15 i.p.v. € 34,95, excl. verzendkosten.

Passeer jij soms in Leuven? Ook op het KVLV-hoofdkantoor kun je tijdens de kantooruren terecht aan het onthaal om onze boeken te kopen. Je betaalt dan geen verzendkosten. Je vindt KVLV in het Ons-gebouw, Remylaan 4b, 3018 Wijgmaal.

 

Sluit je nu aan bij KVLV en profiteer 3 keer!

Wist je dat dit het ideale moment is om je aan te sluiten bij KVLV? Voor € 30 profiteer jij nu van 3 keer zoveel voordeel!

  • Je ontvangt een exemplaar van Ons Kookboek t.w.v. € 34,95
  • 365 dagen lang plezier van je gloednieuwe KVLV-kaart: ontvang 10 keer per jaar Vrouwen met vaart in je bus, korting op 54.000 activiteiten en een heleboel andere voordelen bij onze partners
  • 40% korting op het hele assortiment van BergHOFF tot eind december 2019

 

     

 

Hoe bestel ik dit unieke promopakket aan € 30?
Stap 1: Vul het registratieformulier in
Stap 2: Duid aan ‘Ik sluit voor de eerste keer aan en geniet van de Ons-Kookboek promo aan: € 30 + verzendkosten'
Stap 3: KVLV verwerkt jouw gegevens en stuurt je een uitnodiging tot betaling
Stap 4: Je ontvangt jouw KVLV-kaart en jouw exemplaar van Ons Kookboek in de bus

 

Contacteer ons
Heb je nog vragen over deze promotie of heb je een vraag over je bestelling? Neem gerust contact op met Brigitte Verheyden, 016/24 39 18, bverheyden@ons.be.

Posted in: Culinair, Boeken
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: