31

 

Het geheim van mooie dingen
zit ‘m niet in naald of draad
noch in de knoopjes, noch in de maat
niet in het hout, kasjmier of katoen
maar in de mensen die het maken
en er stiekem hart en ziel in doen
- Atelier Suhka -

 

KVLV-vrijwilliger, dankjewel! Jij steekt je hart en ziel in KVLV, Vrouwen met vaart. Niet stiekem zelfs, maar vol overgave. Je zet vrouwen uit je buurt in beweging: om hartenkussens te naaien, vrijwilliger te zijn in een mama’s depot, deel te nemen aan één van de meer dan 54.000 leuke, gezellige en leerrijke ontmoetingsmomenten en activiteiten … En dat doe je samen met 11.000 andere enthousiaste vrijwilligers.

Jullie verbinden vrouwen, zijn de maïzena van jullie dorp en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt in je KVLV-groep. Jullie zetten je belangeloos in voor onze vereniging en voor elkaar. Jullie zorgen ervoor dat KVLV een warme plek is waar bijna 90.000 KVLV-leden graag zijn en zich welkom voelen. Bedankt voor jullie grote hart voor KVLV, voor jullie fantastische inzet, voor al die grote en kleine taken, voor al die mooie momenten, voor jullie vriendschap en betrokkenheid. Samen zorgen we voor een warme en duurzame samenleving.

Jullie maken het verschil en voor jullie engagement, dat van onschatbare waarde is, zeggen we: dankjewel!

KVLV-lid, maak jij deel uit van een groep waar een team van topvrijwilligers het voortouw neemt? Deze ‘Week van de vrijwilliger’ is er voor hen. Geef hen een pluim, een welgemeende schouderklop en ze krijgen vleugels.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: