06


Event Vrouwen van de wereld 15 oktober

Vrouwen van de wereld nodigen jou uit op het event op 15 oktober 2019 van 9.30 tot 17u in het Provinciaal Vormingscentrum in Malle. 25 genderkampioenen uit Centraal-Amerika, de Andes, Afrika en de Filipijnen en een 15-tal experten uit Vlaanderen brengen talloze verhalen, getuigenissen en inzichten over meer gelijkheid in een rechtvaardigere samenleving, met meer welzijn voor iedereen.
Kies drie workshops uit het programma en schrijf je ter plaatse in.


Het project Vrouwen van de wereld

Met het project ‘Welkom, vrouwen van de wereld!’ laten KVLV en Trias 25 sterke vrouwen uit verschillende Trias-landen naar Vlaanderen komen, van 8 tot 18 oktober 2019. We willen hen gastvrij ontvangen, bij mensen thuis en/of in een aangename B&B. Gedurende 10 dagen willen we hun verhalen horen, onze verhalen vertellen, sociale initiatieven verkennen, leerrijke activiteiten meemaken, in contact en uitwisseling samen leren, zien, horen, beleven. Heb jij zin om hieraan mee te werken?


Meer gelijkheid

Overal ter wereld timmeren mensen aan de weg naar meer gelijkheid en een rechtvaardiger samenleving. KVLV draagt haar steentje bij, als grote vrouwenorganisatie én met plaatselijke initiatieven te lande, dat weet jij als geen ander. Trias ondersteunt vrouwengroepen, -organisaties en coöperaties in 14 landen verder weg (Afrika, Latijns-Amerika en Azië) waar mensen en gemeenschappen op een duurzame manier verandering nastreven met het oog op een rechtvaardiger bestaan voor iedereen, met meer gelijkheid tussen mannen en vrouwen.

 

              

 

            
DGD - Belgische Overheid

 

Posted in: Trias, Vrouwen
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: