20

Mals, licht verteerbaar en ongelofelijk lekker? Dat kan niet anders dan konijn zijn! Laat je verrassen door deze originele, makkelijk te bereiden spiesjes met konijn en spek.

 

Ingrediënten

  • 4 konijnfilets
  • 8 sneetjes gerookt spek
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 2 uien

Voor de marinade

  • 4 eetlepels olie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel Provençaalse kruiden
  • peper
  • zout

Meng voor de marinade de olie met het paprikapoeder, de Provençaalse kruiden, peper en zout.

Snijd het vlees in niet te kleine blokjes. Wikkel de helft van de blokjes in het spek. Snijd de uien en paprika in niet te kleine stukken. Rijg afwisselend het vlees en de groenten op satéstokjes. Laat 30 minuten marineren in de koelkast. Bak de spiesjes in 5-7 minuten goudbruin.

Lekker met een aardappel in de schil met lookboter.

 

Meer recepten vind je in de KVLV-uitgave 'Ons Kookboek'

Copyright foto www.studiowauters.com

 

Posted in: Recepten, Culinair
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: