03

Een unieke winkelformule voor lokaal vers voedsel

Lokaalmarkt is een boerenmarkt met bar en kinderhoek. Er zijn vestigingen in Aalst, Deerlijk, Roeselare en Brugge. De Lokaalmarkt in Brugge wordt georganiseerd door KVLV.

Lokaalmarkt biedt een gevarieerd aanbod aan vers voedsel, recht van bij de boer of de producent. Afrekenen is superhandig dankzij een elektronisch betaalsysteem, in één keer, cash of bancontact. Aan de gezellige bar is er tijd voor een babbel tussen pot en pint. Kinderen leven zich uit in de kinderhoek.

Lokaalmarkt Brugge is een gezamenlijk initiatief van KVLV, Vrouwen met vaart en van de organisatie achter Lokaalmarkt. Monique De Dobbeleer van KVLV: “Met ons Steunpunt Korte Keten begeleiden we boeren die rechtstreeks aan de consument verkopen. KVLV brengt mensen samen via workshops en leuke activiteiten en heeft een grote passie voor voedsel van dichtbij. In Lokaalmarkt vonden we een geschikte partner om deze aantrekkelijke winkelformule voor vers en lokaal voedsel vorm te geven.”

Lokaalmarkt Brugge vindt elke vrijdagnamiddag plaats in het voormalige provinciehuis Abdijbeke. “Het pand is uitstekend gelegen en heeft een ruime parking voor de deur”, zegt Bert Destoop van Lokaalmarkt. “Halfweg 2019 wordt het pand omgevormd tot appartementen en gaat Lokaalmarkt naar een nieuwe, vaste locatie.”

Lokaalmarkt Brugge, Abdijbekestraat 9, elke vrijdag tussen 15 en 19 uur

 

 

Posted in: Korte Keten
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: