29

Zondag 2 december komt KVLV op straat voor het klimaat in Brussel. Samen met vele andere organisaties en burgers vormen we de grootste klimaatmars ooit in België. Waarom? Omdat op 3 december de belangrijkste klimaattop sinds Parijs plaatsvindt. Wij willen laten horen dat we alles op alles moeten zetten om de klimaatopwarming onder de 1,5 graad te houden. Iedereen, van Noord tot Zuid en nu en later, verdient een leefbare wereld. Of we onder die 1,5 graad kunnen blijven, zal van onze inspanningen de komende 10 jaar afhangen. Wij vragen dan ook dat de wereldleiders en leiders van België het klimaat serieus nemen en laten met de klimaatmars zien dat wij daar alvast aan willen meewerken!

 

Praktisch
KVLV sluit zich op zondag 2 december aan bij de actie van Climate Express. Ook Nik Van Gool, voorzitster van KVLV neemt deel aan de klimaatmars.

We verzamelen om 11.30u aan EXKI aan het station Brussel-Noord: Simon Bolivarlaan 7/9, 1030 Brussel. Vandaar lopen we met alle KVLV-vrijwilligers in groep mee in de klimaatmars. Breng gerust je partner, vrienden, kinderen en kleinkinderen mee.

Inschrijven
Wil je graag mee met KVLV deelnemen aan de klimaatmars? Vul snel het formulier in of stuur een mailtje met vermelding van je naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal personen. Zo weten we op wie we moeten wachten. Voor het vervoer naar Brussel staat KVLV niet in, maar Brussel is vlot bereikbaar met de trein. Vanaf het station is het slechts 1 minuutje wandelen naar de plaats van afspraak.

Vragen?
Contacteer Lotte Van Boxem, 016/24 39 26 of lvanboxem@ons.be.

Dat wordt plezant!
Nog niet overtuigd? Kijk even naar de beelden van de Klimaatmars in Oostende, 3 jaar geleden. Het wordt plezant!

 

 

 

Posted in: Duurzaam
 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: