24

Wonderweekend

In dit boek vind je 101 verrassende activiteiten voor binnen en buiten, waarin verwondering centraal staat. Ga samen aan de slag en beleef een onvergetelijke tijd met de hele familie.
Bestel het boek 'Wonderweekend' met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux).

 

Start to Sleep

In het decembernummer van Vrouwen met vaart lees je hoe slaapexperte Annelies Smolders slechte slapers op de goede weg helpt. KVLV-leden krijgen 10% korting op de online slaapcoaching van Start to Sleep, in december 2018 en heel 2019.

 

Partyshoppen bij De Banier

Broodbordjes, onderzetters, slingers, menukaarten deluxe … Je maakt ze allemaal in een wip dankzij de werkbeschrijvingen in het decembernummer van Vrouwen met vaart. Het basismateriaal vind je bij De Banier, met 6% korting dankzij je KVLV-lidkaart.

 

Een dagje Goed Gevoel Ladies Fair

Voel je mooi, gezond én geïnspireerd tijdens de workshops, shopping en evenementen op de Goed Gevoel Ladies Fair. Als lid van KVLV of Ons krijg je € 5 korting op de kassaprijs van je toegangsticket.

 

Cultuur opsnuiven in Luik

De museumpass (ter waarde van € 23,50) van de toeristische dienst van Luik geeft je toegang tot de permanente collectie van vijf Luikse musea.
Op vertoon van je KVLV-lidkaart krijg je deze pass gratis!

 

Het Moment

In Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode, ontdek je het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij en degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas.
Met je KVLV-lidkaart krijg je 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: