28

Toptarieven bij BergHOFF

40% korting op de hele online collectie: en of BergHOFF vrijgevig is voor KVLV-leden! Leuk om mee uit te pakken als kerstcadeautje! Of verwen lekker jezelf en breid je collectie uit.

 

Start to Sleep

In het decembernummer van Vrouwen met vaart lees je hoe slaapexperte Annelies Smolders slechte slapers op de goede weg helpt. KVLV-leden krijgen 10% korting op de online slaapcoaching van Start to Sleep, in december 2018 en heel 2019.

 

Partyshoppen bij De Banier

Broodbordjes, onderzetters, slingers, menukaarten deluxe … Je maakt ze allemaal in een wip dankzij de werkbeschrijvingen in het decembernummer van Vrouwen met vaart. Het basismateriaal vind je bij De Banier, met 6% korting dankzij je KVLV-lidkaart.

 

Een dagje Ladies Fair

Voel je mooi, gezond én geïnspireerd tijdens de workshops, shopping en evenementen op de Goed Gevoel Ladies Fair. Als KVLV-lid krijg je € 5 korting op je toegangsticket.

 

Wervelend ballet tegen voordeeltarief

Furioso is een vurig eerbetoon aan drie vrouwen die het danslandschap voorgoed veranderden. In drie wervelende voorstellingen brengt deze avond het beste uit Australië, Amerika en ons eigen land op het podium.
Als KVLV-lid krijg je 15% korting op je ticket.

 

Eindejaarsactie kook- en creaboeken KVLV

Bestel nu je kook- en creaboeken aan een extra voordelig tarief. Bovendien nemen wij ook de verzendkosten voor onze rekening!

 

The Breakfast Club

In ‘The Breakfast Club’ verzamelde Ellen Van Gool haar lievelingsrecepten voor een lekker, gezond en evenwichtig ontbijt in elk seizoen. Zoeteaardappelwafels in de herfst, een Quinoaontbijtbowl in de winter, een Rabarbercrumble in de lente of een Mueslitaartje met rood fruit in de zomer.
Bestel The Breakfast Club met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux).

 

Cultuur opsnuiven in Luik

De museumpass (ter waarde van € 23,50) van de toeristische dienst van Luik geeft je toegang tot de permanente collectie van vijf Luikse musea.
Op vertoon van je KVLV-lidkaart krijg je deze pass gratis!

 

Word een Leading Lady!

Assita Kanko wil meer vrouwen aan de top helpen en daarvoor sprak ze met tien invloedrijke voortrekkers uit Europa, Afrika, de VS en Japan. Ze formuleerden boeiende en inspirerende antwoorden op grote vraagstukken in haar boek 'Leading Ladies', een must voor alle vrouwen met ambities.
Bestel Leading Ladies met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux).

 

Het Moment

In Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode, ontdek je het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Neem een kijkje in de kaasrijperij, de bakkerij en de huisbrouwerij en degusteer de vijf Averbode-producten: bier, kaas, brood, peperkoek en speculaas.
Met je KVLV-lidkaart krijg je 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: