16

Topkorting op de volledige collectie van BergHOFF

BergHOFF, dat staat voor kookgerei van de bovenste plank. Alles, maar dan ook alles op hun mooie website scoor jij als KVLV-lid nu met maar liefst 40% korting!

 

Kookbijbel tegen stuntprijs

Vanaf 1 april verwennen we onze leden met een megakorting op ons kroonjuweel! Terwijl de winkelprijs van Ons Kookboek € 34,95 blijft, verlagen we de prijs voor KVLV-leden naar € 15 (+ verzendkosten), een stuntprijs!

 

Verlengde beursactie: KVLV-uitgaven 2+1 gratis

Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair lanceerden we een mooie actie: als je twee boeken kocht, kreeg je er één gratis bovenop. Dat zijn dus drie boeken voor amper 20 euro! Om jullie te verwennen, verlengen we deze actie nog tot eind mei 2019.

 

3 kortbijbestemmingen met KVLV-korting i.s.m. TUI

Uitwaaien aan de Belgische kust, genieten van de rust in Twente of bootje varen op de Rijn. Trek er een weekendje opuit met KVLV en TUI en profiteer van scherp geprijsde aanbiedingen.

 

Sporten bij Sportoase met KVLV-korting

Maak je sportieve voornemens waar bij Sportoase! KVLV-leden kunnen genieten van 20% korting op alle 3 en 12 maanden abonnementen en op beurtenkaarten. Bovendien betaal je bij het afsluiten van een abonnement slechts € 55 activeringskosten i.p.v. € 80.

 

Goedkoper op kamp met Idee Kids vzw

Idee Kids vzw organiseert kampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar op 30 verschillende kamplocaties. Als KVLV-lid geniet je van € 7 korting per kind per kamp. Vanaf het tweede kind ontvang je € 10 gezinskorting (op dezelfde locatie in dezelfde kampweek).

 

Goed Gevoel Ladies Fair

Voel je mooi, gezond én geïnspireerd tijdens de workshops, shopping en evenementen op de Goed Gevoel Ladies Fair. Als lid van KVLV of Ons krijg je € 5 korting op de kassaprijs van je toegangsticket.

 

Gratis extraatje tijdens Knit&Knot

De eerste 250 KVLV-leden krijgen op vertoon van hun lidkaart gratis het tijdschrift Handwerken Zonder Grenzen t.w.v. € 8,95 in de stand van Handwerken Zonder Grenzen.

 

Kasteel in de bloemetjes

Op 5, 6 en 7 april vindt op historische abdijsite Herkenrode in Hasselt het nieuwe bloemevent Blossoming plaats. Op vertoon van je KVLV-kaart aan de kassa krijg je bovenop jouw toegangsticket een extra toegangskaart cadeau! Veel groenplezier!

 

Orchideeën kijken

Op 20, 21 en 22 april kun je in Heusden Zolder ochideeën gaan bewonderen op de internationale tentoonstelling Orchilim. Met je KVLV-kaart krijgt de hele familie toegang voor € 6 p.p. in plaats van € 8!

 

Gratis ritten met de blauwe fiets

Om de laatste kilometers tussen je trein-, tram-, of busstation en je eindbestemming te overbruggen, kun je rekenen op Blue-bike! Neem nu een -abonnement en krijg dankzij KVLV twee gratis fietsritten!

 

Wonderweekend

In dit boek vind je 101 verrassende activiteiten voor binnen en buiten, waarin verwondering centraal staat. Bestel 'Wonderweekend' met 10% korting en gratis verzending (in de Benelux).

 

Start to Sleep

In het decembernummer van Vrouwen met vaart lees je hoe slaapexperte Annelies Smolders slechte slapers op de goede weg helpt. Met je KVLV-kaart krijg je 10% korting op de online slaapcoaching van Start to Sleep, in december 2018 en heel 2019.

 

Crea-materiaal bij De Banier

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting. Ideaal om wat je leert in een workshop, thuis verder te zetten!

 

 

Cultuur opsnuiven in Luik

De museumpass (ter waarde van € 23,50) van de toeristische dienst van Luik geeft je toegang tot de permanente collectie van vijf Luikse musea. Op vertoon van je KVLV-kaart krijg je deze pass gratis!

 

Het Moment

In Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode, ontdek je het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Met je KVLV-kaart krijg je 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: