23

Zomerse uitstapjes met korting

Dankzij KVLV kun je deze zomer genieten van tal van kortingen voor zomerse uitstapjes: puur natuur, dagje cultuur, met het hele gezin, weekendje weg ... Voor elk wat wils.

 

Met korting naar Sunparks en Center Parcs

Dat zomergevoel nog even vasthouden? Dan is het nú het ideale moment om voor dit najaar een verblijf te boeken bij Sunparks of Center Parcs! Sunparks: korting tot -40%, Center Parcs: korting tot -35%.

 

Online shoppen bij Newpharma

De zomer is hét seizoen voor zonnecrèmes en après-soleil, anti-insectenspray, zalfjes tegen allergie, pleisters, de vakantieapotheek … Bestel je producten bij Newpharma tegen € 5 korting.

 

Leren rijden voor minder geld

Ga jij (of je zoon of dochter) binnenkort voor je rijbewijs B? Mogen wij jouw wielen dan richting VAB-Rijschool draaien? Met je KVLV-kaart krijg je 3% korting. Voor de meest intensieve opleiding komt dat neer op een korting van € 41,40.

 

Geniet goedkoper van jouw krant of tijdschrift!

Trakteer jezelf op je favoriete krant of magazine van De Persgroep. Als KVLV-lid krijg je nu een topkorting van 20% op een jaarabonnement en 30% voor een abonnement van twee jaar! Deze voorwaarden gelden ook bij geschenkabonnementen.

 

Koop de cover van je geboortekrant met KVLV-korting!

Op zoek naar een origineel cadeau voor je verjaardag, moeder- of vaderdag? Wat dacht je van de krant van de geboortedag van het feestvarken? Als KVLV-lid bestel je met 5% korting.

 

Topdeal voor Belgische make-up

Cent Pur Cent is een Belgische, gezonde make-uplijn op basis van mineralen.
Als KVLV-lid geniet je tal van voordelen bij het volgen van een workshop.

 

Voordelig shoppen bij Aveve

Koop je voor minstens € 20 bij Aveve dan krijg je er als KVLV-lid 250 My AVEVE-punten bovenop, goed voor een korting van € 2,5. In Vrouwen met vaart mei en juni vind je de bon waarmee je de extra punten kunt sparen.

 

Kasteeltuinen Arcen

In de kasteeltuinen in Arcen, een pittoresk voormalig vestingstadje tussen de Maas en de grens met Duitsland, kun je genieten van 32 hectare natuur. Elke zondag organiseren ze bovendien gratis workshops en knutselmiddagen. Op vertoon van je KVLV-kaart krijg je 25% korting!

 

Topkorting op de volledige collectie van BergHOFF

BergHOFF, dat staat voor potten en pannen van de bovenste plank. Alles, maar dan ook alles op hun mooie website scoor jij als KVLV-lid nu met maar liefst 40% korting!

 

Kookbijbel tegen stuntprijs

Vanaf 1 april verwennen we onze leden met een megakorting op ons kroonjuweel! Terwijl de winkelprijs van Ons Kookboek € 34,95 blijft, verlagen we de prijs voor KVLV-leden naar € 15 (+ verzendkosten), een stuntprijs!

 

Sporten bij Sportoase met KVLV-korting

Maak je sportieve voornemens waar bij Sportoase! KVLV-leden kunnen genieten van 20% korting op alle 3 en 12 maanden abonnementen en op beurtenkaarten. Bovendien betaal je bij het afsluiten van een abonnement slechts € 55 activeringskosten i.p.v. € 80.

 

Goedkoper op kamp met Idee Kids vzw

Idee Kids vzw organiseert kampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar op 30 verschillende kamplocaties. Als KVLV-lid geniet je van € 7 korting per kind per kamp. Vanaf het tweede kind ontvang je € 10 gezinskorting (op dezelfde locatie in dezelfde kampweek).

 

Gratis ritten met de blauwe fiets

Om de laatste kilometers tussen je trein-, tram-, of busstation en je eindbestemming te overbruggen, kun je rekenen op Blue-bike! Neem nu een -abonnement en krijg dankzij KVLV twee gratis fietsritten!

 

Start to Sleep

In het decembernummer van Vrouwen met vaart lees je hoe slaapexperte Annelies Smolders slechte slapers op de goede weg helpt. Met je KVLV-kaart krijg je 10% korting op de online slaapcoaching van Start to Sleep, in december 2018 en heel 2019.

 

Crea-materiaal bij De Banier

Bij aankoop van crea-materiaal in een Banierwinkel krijg je op vertoon van je KVLV-kaart 6% korting. Ideaal om wat je leert in een workshop, thuis verder te zetten!

 

 

Het Moment

In Het Moment, het belevingscentrum van de Abdij van Averbode, ontdek je het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding. Met je KVLV-kaart krijg je 10% korting op de Averbode-producten in de Abdijwinkel.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: