03
KVLV opent Lokaalmarkt Brugge op 30 november
Een unieke winkelformule voor lokaal vers voedselKVLV start op 30 november met Lokaalmarkt Brugge. Deze indoor boerenmarkt biedt een superhandige en unieke formule voor de aankoop van vers, lokaal voedsel. De markt vindt elke vrijdagnamiddag plaats in het voormalige provinciehuis Abdijbeke.

Lokaalmarkt biedt een gevarieerd aanbod aan vers voedsel, recht van bij de boer of de producent. Afrekenen is superhandig dankzij een elektronisch betaalsysteem, in één keer, cash of bancontact. Aan de gezellige bar is er tijd voor een babbel tussen pot en pint. Kinderen leven zich uit in de kinderhoek.

Lokaalmarkt Brugge is een gezamenlijk initiatief van KVLV, Vrouwen met vaart en van de organisatie achter Lokaalmarkt. Monique De Dobbeleer van KVLV: “Met ons Steunpunt Korte Keten begeleiden we boeren die rechtstreeks aan de consument verkopen. KVLV brengt mensen samen via workshops en leuke activiteiten en heeft een grote passie voor voedsel van dichtbij. In Lokaalmarkt vonden we een geschikte partner om deze aantrekkelijke winkelformule voor vers en lokaal voedsel vorm te geven.”

Lokaalmarkt Brugge is open elke vrijdag tussen 15 en 19 uur in het voormalige provinciehuis Abdijbeke. “Het pand is uitstekend gelegen en heeft een ruime parking voor de deur”, zegt Bert Destoop van Lokaalmarkt. “Halfweg 2019 wordt het pand omgevormd tot appartementen en gaat Lokaalmarkt naar een nieuwe, vaste locatie.”

Lokaalmarkt Brugge opent op vrijdag 30 november. We zoeken nog mensen en/of verenigingen die mee hun schouders willen zetten onder dit lokale initiatief. Geïnteresseerd? Lees er hier alles over.

Wie graag meewerkt aan deze markt kan contact opnemen met Sylvie Decoutere van KVLV.

Info en contact
Sylvie Decoutere - 0473/55 50 87 - sdecoutere@ons.be
www.lokaalmarkt.be
www.facebook.com/lokaalbrugge


 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: