12KVLV, Vrouwen met vaart viert met 4.000 bezoekers geslaagde twaalfde editie van ‘Kunst op het Hof’


Op 7, 8 en 9 juli 2018 streek KVLV, Vrouwen met vaart neer in een charmant stukje Noorderkempen. In Wuustwezel, Loenhout en Gooreind reden niet minder dan 4.000 enthousiastelingen de twaalfde editie van de plattelandsroute ‘Kunst op het Hof’. Een lusvormige route van 38 km verbond 14 unieke locaties die elk een knap staaltje kunst tentoonstelden.

Groene pijlen, witte pijlen, dames gehuld in het groen: Wuustwezel zal het geweten hebben, dat KVLV is gepasseerd! Drie dagen lang sprongen mensen, heel jong of al wat ouder, van dichtbij of net heel veraf, op hun fiets of in hun auto om te genieten van ‘Kunst op het Hof’. Meer dan 35 kunstenaars stelden hun kunst tentoon op 14 prachtige locaties, waaronder idyllische bossen, historische juweeltjes, schuren, stallen en hoeves. 

Het succes van Kunst op het Hof is ook deze editie vooral te danken aan alle lokale mensen. Eigenaars van landbouwbedrijven, honderden plaatselijke KVLV-vrijwilligers, de gemeente Wuustwezel en vele dorpsbewoners: ze spelen een cruciale rol in het slagen van het driedaags evenement. Er werd een route getekend, geschilderd, gekuist, gebakken, geschonken, gestempeld, verkocht en uiteindelijk ook geklonken. KVLV zegt dan ook maar wat graag ‘schol’, op een fantastische editie van Kunst op het Hof!

 

Foto's

Bekijk de foto's van Kunst op het Hof.


Posted in: Kunst op het hof
 

Reacties

woensdag 1 augustus 2018 21:51
Deelgenomen met 8 van de 10 zussen... wat een beleving... volgende keer met (schoon)broers en schoonzussen erbij. Of er gebabbeld en gelachen werd,
# bonamie lieve
dinsdag 31 juli 2018 18:12
Het was een heerlijke fietstocht met prachtige locaties om van de kunst te genieten. Heel vriendelijke mensen aan elk onthaal. Van harte proficiat en dank aan alle medewerkers!
maandag 30 juli 2018 20:08
Knappe organisatie , dank aan allen die hun steentje bijdroegen.
Het was genieten van de start tot het einde van de kunst, de gebouwen , het lekkers , het gezelschap enz... !! Fier op onze Noorderkempen, fier op onze KVLV
# bej lenaerts
maandag 30 juli 2018 19:49
DANK JULLIE WEL
voor weerom zo'n mooie tocht met de fiets,
geweldige kunstwerken,
en zo'n goeie organisatie!!


van harte bedantk!!
Bej

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: