20

KVLV dankt al haar vrijwilligers tijdens de Week van de Vrijwilliger. 11.000 enthousiaste vrijwilligers zetten vaart in onze beweging! Jullie maken dat KVLV een warme vereniging is waar bijna 90.000 KVLV-leden graag vertoeven en waar iedereen welkom is. Dankzij jullie genieten vrouwen jaarlijks van meer dan 54.000 leuke, gezellige en leerrijke ontmoetingsmomenten en activiteiten. Jullie zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt in je KVLV-groep en zetten je belangeloos in voor onze vereniging en voor elkaar.

Deel je leukste foto's

Toon hoe leuk het is om samen te vrijwilligen in KVLV en KVLV-Agra. Plaats tijdens de Week van de Vrijwilliger van 3 tot en met 11 maart 2018 je mooiste foto's van 'samen vrijwilligen' bij KVLV en KVLV-Agra op Facebook of Twitter met deze hashtags #KVLV #vrijwilligersweek #naamvanjeKVLVgroep.

Doe mee en ontvang Ferm Fien-biertjes

Heb je een foto met de drie hashtags geplaatst op Facebook of Twitter tijdens de Week van de Vrijwilliger van 3 tot en met 11 maart 2018? Dan ontvangt je KVLV-groep drie kratjes met telkens 4 flesjes van het frisse Ferm Fien-biertje. Meer info over het ontvangen van de ‘Ferm Fientjes’ krijg je later.

 


 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: