10

Enkele indrukwekkende cijfers van KVLV-vrouwen in actie in 2017. Bedankt aan iedereen voor jullie schitterende inzet en om er een succes van te maken!


ShareFairs

201 KVLV-groepen organiseerden in 2017 een ShareFair. Stuk voor stuk gezellige geef- en deelevenementen waar je het plezier van delen ontdekt. Meer dan 11 ton materiaal kreeg een nieuwe eigenaar. Daarmee bespaarden we zomaar eventjes 11 ton CO2 en zetten we de deelcultuur definitief op de kaart, ook op het platteland.


Zorgenpopjes voor kinderen in nood

KVLV zette opnieuw haar schouders onder de Witte Lintjes-campagne tegen geweld. KVLV-vrijwilligers maakten maar liefst 485 zorgenpopjes voor kinderen die slachtoffer of getuige zijn van familiaal geweld. Heel erg bedankt! Het CAW zorgt ervoor dat alle knuffels goed terechtkomen bij kinderen in nood.
Bekijk het fotoalbum.


Kerstballen voor de warmste week

KVLV-vrouwen haakten massaal kerstballen met garenresten en verkochten ze voor het goede doel tijdens De Warmste Week van Studio Brussel. 30 KVLV-groepen melden zich aan op de site van De Warmste Week waarvan er 17 zich ook bij KVLV registreerden. Die 17 KVLV-groepen alleen al haakten 4.606 kerstballen en schonken samen een bedrag van 7.330 euro aan verschillende goede doelen. Knap gedaan!


Lang leve elektro!

Met de campagne 'Lang leve elektro!' kaartten we de slechte herstelbaarheid en het vroegtijdig stuk gaan van elektrische apparaten aan. Eigenaars van een langlevend elektrisch toestel dat al vele jaren goede diensten bewijst, stuurden ons in totaal 160 foto's van verschillende apparaten. Een dikke dankjewel voor de vele foto’s en het zorgzaam omgaan met jullie elektrische toestellen.

 

 

 

Reacties

Vul je gegevens in voor je een reactie plaatst.

Geef je reactie

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

CAPTCHA image
Geef bovenstaande code in: